Sèrum Antiarrugues Efecte B - Biofresh Regina Floris - 40 ml

186393

Nou

Elaborat a base de l'oli més valuós de l'món: l'Oli de Rosa de Bulgària pur 100%. Combinat amb el conjunt biològic innovador que conté ARGILERINE®

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

23,00€

IVA inclòs
57,50 € / 100 ml

Més informació

Sèrum Antiarrugues Efecte B

Producte nou i revolucionari, elaborat a força de l'oli més valuós de l'món: l'Oli de Rosa de Bulgària pur 100%. Combinat amb el conjunt biològic innovador que conté ARGILERINE®, la pell és progressivament restaurada amb un efecte de rejoveniment durador. Protegeix contra les agressions exteriors, compensa l'intercanvi cel·lular i restaura la producció de col·lagen i elastina. Redueix les arrugues, regenera i fortifica els teixits. Dia rere dia la pell apareix més jove i suau. NO CONTÉ parabens, COLORANTS SINTÈTICS NI COMPONENTS D'ORIGEN ANIMAL

"Bellesa mitjançant salut, puresa i harmonia amb la natura."

Inspirats per aquest enfocament complet i natural, hem elaborat la nova sèrie cosmètica REGINA FLORIS | ROSE OIL OF BULGÀRIA. L'ús de components vegetals de la més alta qualitat en la seva concentració més efectiva és una prioritat en els nostres productes de cura personal.

L'Oli de Rosa de Bulgària és l'oli essencial més valuós, buscat i difícilment extret al món. S'obté mitjançant la destil·lació de pètals de Rosa de Bulgària "rosa damascena MILL." , Considerada la "reina" de les flors. Conté més de 300 substàncies precioses que influeixen sobre el cos humà, fent que l'Oli de Rosa de Bulgària sigui un elixir insubstituïble en la indústria cosmètica, farmacèutica i alimentària d'al voltant de el món. Amb propietats antiinflamatòries, antibacterianes i regenerants, és el mitjà ideal per a la nutrició, hidratació i regeneració dels teixits danyats i envellits. Amb una fragància suau i encantadora, l'Oli de Rosa de Bulgària té propietats aromaterapéuticas, alleujant l'estrès i actuant com un antidepressiu i afrodisíac.

Principis actius de la línia REGINA FLORIS | ROSE OIL OF BULGÀRIA:

  • sense parabens
  • Sense colorants sintètics
  • Sense components d'origen animal
  • Oli de Rosa de Bulgària 100% pur en cada producte
  • Prioritat de components naturals actius
  • Textures que combinen eficàcia i plaer

Ingredients INCI: AQUA, rosa damascena FLOWER WATER, Cetearyl ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, Butyrospermum parkii BUTTER, Glycerin, petrolatum, CETEARETH-20, DIMETHICONE, DICAPRYLYL CARBONATE, Simmondsia chinensis SEED OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, Polyacrylamide, C13-14 ISOPARAFFIN, laureth-7 , propylene GLYCOL LECITHIN, CARNITINE, ubiquinone, acetyl Hexapeptide-8, Phenoxyethanol, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL acetate, PERFUM, METHYLISOTHIAZOLINONE, BHT, rosa damascena FLOWER OIL, HYDROXYI SOHEXYL 3 -CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.

Presentació: Envàs de 40 ml

rosa de bulgaria

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda