Preu reduït! Sèrum facial amb Argan & Dàtil - Delidea - 30 ml

Fabricante:

Delidea Delidea

Sèrum facial amb Argan & Dàtil - Delidea - 30 ml

178637

Nou

Destinada a totes les pells exigents per contrarestar la pèrdua del to, elasticitat i fermesa i atenuar les arrugues més visibles.

Més detalls

19,01€

IVA inclòs

22,50€ IVA inclòs

-15%

63,37 € / 100 ml

Més informació

Sèrum facial amb Argan & Dàtil

Destinada a totes les pells exigents per contrarestar la pèrdua del to, elasticitat i fermesa i atenuar les arrugues més visibles.

Amb oli d'argània, que és l'ingredient que aporta els lípids millor acceptats per les pells madures i que millor respecta el PH de la pell), oli de dàtil que estimula els mecanismes de les cèl·lules de la pell per produir col·lagen i lípids, i àcid hialurònic que reté aigua en l'epidermis proporcionant un grau òptim d'hidratació.

Amb ingredients biològics, sense parabens, amb perfums i colorants naturals, testats dermatològicament, no OMG, sense níquel, no SLES / SLS, PEG, silicona ni vaselina.

Amb acció de xoc, molt enriquit en lípids per cobrir les exigències de l'edat. Absorció molt ràpida pel que no deixa sensació oliosa. No deixa sensació de tibantor.

Ingredients: Aqua, Argania spinosa nucli oil *, Glycerin, Balanites roxburghii seed oil, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Sodium hyaluronate, Dipalmitoyl hydroxyproline, Helianthus annus seed oil, Dehydroxanthan gum, squalene, Betasitosterol, Tocopherol, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Parfum , citronel·lol, Linalool.

* Ingredients biològics.

Utilització: Utilitza al matí ia la nit després d'una neteja acurada. Per a una acció de xoc utilitzar després de la crema rostre argan i dàtil del desert.

Presentació: Dosificador de 30 ml.

Brand

Tots els productes Delidea tenen certificació Nature. Una de les certificacions més restrictives en cosmètics naturals en comparació a altres estàndards.


Delidea Bio, especialitzats en cosmètics naturals sota responsabilitat social


Els productes Delidea són fabricats pels laboratoris Gala Cosmetici a Itàlia, especialitzats en producció de cosmètica natural i productes Bio.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda