Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Ultra Lift Reafirmant Bio Elixir - Biofresh Rose Oil of Bulgaria - 50 ml

202709

Nou

Una estratègia revolucionària per mantenir la joventut.

Més detalls

36,50€

IVA inclòs
73,00 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Ultra Lift Reafirmant Bio Elixir

Sense Parabens. Una estratègia revolucionària per mantenir la joventut. Ofereix una alternativa natural d'efecte lifting per a la pell madura i manté el grau d'hidratació òptim en la pell jove. La AMIPORINE ™ és el primer component actiu hidratant i reestructurant completament natural, sense conservants i estabilitzat amb glicerina vegetal. Constitueix una revolució en els tractaments de cosmètica mitjançant l'estimulació de el metabolisme cel·lular per l'element més important per a la vida: l'aigua. Combinat amb l'oli essencial més pur, preciós i únic de l'món, l'Oli Essencial de Rosa de Bulgària, la pell és revitalitzada, nodrida i hidratada. Les arrugues són atenuades, revelant un aspecte de la pell radiant, més jove i fresc.

La Rosa és coneguda a just títol com la Reina de les Flors. Els seus pètals divinament fragants no només alegren la vista sinó que també tenen propietats curatives. L'Oli de Rosa és un producte natural, obtingut mitjançant la destil·lació de les flors de la varietat de rosa productora de l'oli essencial: La Rosa Búlgara "Rosa Damascena Mill". El preciós líquid extret dels aromàtics pètals de rosa és conegut des de l'antiguitat per la seva acció antiinflamatòria, suavitzant i antial·lèrgica, afavorint la regeneració dels teixits danyats i envellits. La línia de productes de OLI DE ROSA DE BULGÀRIA conté ingredients 100% d'origen orgànic, extrets mecànicament de plantes cultivades en àrees sense contaminació i sense ús de pesticides ni fertilitzants químics.

Cada producte de la sèrie conté Oli Essencial Natural de Rosa de Bulgària, l'oli essencial més preciós i no tòxic de el món. Proporciona beneficis a la pell, així com a l'ànima i a l'esperit, proporcionant energia i aportant vitalitat a cada cèl·lula. Una petita dosi penetra en un parell de minuts a la pell i és transportada fins al torrent sanguini. Les substàncies químiques i sintètiques són estranyes a el cos, que és incapaç de metabolitzar-. S'ha descobert que després de tots els sensacionals descobriments tecnològics i els sorprenents agents rejovenidors, els millors laboratoris cosmètics estan tornant de nou cap al concepte del que és natural.

Els productes naturals estan de moda i la majoria són altament eficaços contra els signes de l'envelliment. Els preciosos compostos naturals creats per les plantes i herbes en el transcurs de la seva evolució superen amb escreix als fabricats artificialment en els laboratoris. Els productes d'origen orgànic s'han convertit en un agent principal en la cosmètica. En el modern món contaminat constitueixen un remei curatiu per a la salut de la pell. La tecnologia moderna va la trobada dels poders únics de la natura. Els productes de la línia de OLI DE ROSA DE BULGÀRIA, han superat estrictes controls de qualitat i proves realitzades per dermatòlegs. Amb ingredients 100% naturals, collits en zones lliures de contaminació, combinen els èxits i avenços de la cosmetologia amb la natura, per donar a la seva pell salut, hidratació intensa, nutrició i efecte lífting, recuperant la seva bellesa natural i aspecte juvenil.

Forma d'ús: Aplicar sobre la pell neta i fer massatges mitjançant lleugers moviments circulars fins a la seva absorció.

Ingredients: AQUA rosa damascena FLOWER WATER (APRYLIC / Capric TRIGLYCERIDE, Glycerin, GLYCERYL Stearate citrate, GLYCERYL Stearate, Cetearyl ALCOHOL, Simmondsia chinensis SEED OIL, Butyrospermum parkii BUTTER, Shorea stenoptera SEED BUTTER, CERA ALBA, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL UNDECYLENATE, STEARTC ACID , PUNTCA granatum EXTRACT, Sclerotium GUM, rosa damascena FLOWER OIL, PELARGONIUM roseum LEAF OIL, citronel·lol, geraniol.

Presentació: Envàs de 50 ml

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda