Preu reduït! Artbikrem Oli Macerat de Cànem - Mycofit - 100 ml

Fabricante:

Mycofit Mycofit

Artbikrem Oli Macerat de Cànem - Mycofit - 100 ml

212940

Nou

Artbikrem amb oli macerat de cànem és una emulsió per contribuir al benestar muscular. Presentat en envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,70€

IVA inclòs

15,98€ IVA inclòs

-8%

14,70 € / 100 ml

Més informació

Artbikrem Oli Macerat de Cànem

Benestar muscular

Què és l'Artbikrem Oli Macerat de Cànem?

ARTBIKREM amb oli macerat de cànem és una emulsió de massatge per contribuir al benestar muscular i articular. Es tracta d'un producte per a ús extern que ajudarà en casos de dolor agut, crònic, neuropàtic (fibromiàlgia), entumiment o picors i com a preparació per a músculs i articulacions prèviament a la realització d'exercici físic i com a recuperació, després.

En la seva elaboració destaca la maceració de cabdells de cànem en olis vegetals verges, de primera pressió en fred, d'oliva, blat de moro, gira-sol i llavor de raïm, per afavorir la solubilitat i absorció de principis actius solubles del cànem (cannabinoides), responsables de els seus efectes analgèsics i antiinflamatoris. Aquests efectes es veuen potenciats amb plantes com l'àrnica, l'harpagofit, l'ulmària i la rosella de califòrnia, a més de la resta dels principals components actius: mentol, salicilat de metil, l'àcid salicílic i eucaliptol.

L'addició d'òxid de silici millora l'aplicabilitat de l'emulsió, tant en la capacitat d'extensió com en l'adhesivitat, acció a què també contribueix el gel d'àloe (evitant els residus grassos) i l'acció humectant de l'alantoïna, la lanolina , així com l'acció emulsificant de l'àcid caprílic.

Ingredients:

Aqua/Water, Alcohol denat, Menthol, Aloe barbadensisleafjuice, Propylene glicol, GlyceylStearateCitrate, Eucalyptol, Methylsalicylate, Helianthusannuusseedoil, Trietanolamina, Harpagophytumprocumbensrootextract, Isopropyl alcohol, Silica, Phenoxyethanol, Zea maysoil, Acrylamide/Sodiumacrylatecopolymer, Carbomer, Imidazolidinyl urea, Salicylicacid, Olea europaeafruitoil , VitisviniferaSeedoil, Cannabis sativa, Caprylic-caprictrigliceride, CetearylEthylhexanoate, HYdrolizedCollagen, Tocopherylacetate, Alantoin, Arnicamontana, Eschscholzia califórnica Faexextract, Lanolin, isumsativumextract, PotasiumSorbate, RetinylPalmitate, SodiumBenzoate, CitricAcid, Niacinamide, Panthenol, TocopherylAcetate, Riboflavin, Biotin, Inositol, Pyridoxine HCL , Tiamine HCL, Cyanocobalamin.

Com es fa servir l'Artbikrem Oli Macerat de Cànem?

Aplicar a la zona afectada.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda