Preu reduït! Calèndula Crema - Mycofit - 50 ml

Fabricante:

Mycofit Mycofit

Calèndula Crema - Mycofit - 50 ml

223678

Nou

Calèndula Crema és una crema de cura de la pell rica en extracte de flors de calèndula i altres ingredients naturals, dissenyada per alleujar i protegir la pell sensible i delicada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,53€

IVA inclòs

7,10€ IVA inclòs

-8%

13,06 € / 100 ml

Més informació

Calèndula Crema Mycofit

Protecció i alleugeriment natural per a les pells més sensibles.

Què és Calèndula Crema Mycofit?

Calèndula Crema és una solució excepcional per a la cura de la pell , especialment formulada per a pells sensibles i delicades.

Conté un 6% d'extracte de flors de calèndula, cosa que garanteix una alta concentració de principis actius beneficiosos per a la pell . Treballant en sinergia amb l'extracte de flors de rosella de Califòrnia, el gel d'àloe i els olis vegetals, aquesta crema proporciona una acció emol·lient i protectora per a la pell .

És especialment útil en situacions d'envermelliment, irritacions causades per diversos factors (vent, fred, calor, detergents, rascades), i en el tractament de petites ferides i cremades . Calèndula Crema brinda alleugeriment i protecció, contribuint a la salut general de la pell.

Ingredients actius:

Calèndula, rosella de Califòrnia, àloe, oli d'oliva, oli de llavor de raïm.

Com es fa servir Calèndula Crema Mycofit?

  1. Neteja la zona de la pell on s'aplicarà la crema. Si és possible, utilitza un netejador suau i evita els productes amb perfums o colorants que poden irritar la pell.
  2. Asseca suaument la pell amb una tovallola neta. No fregueu la pell, ja que això pot causar més irritació.
  3. Aplica una petita quantitat de Calèndula Crema al rovell dels dits.
  4. Estén la crema de manera uniforme sobre la zona de la pell que necessita tractament. Assegureu-vos de cobrir completament qualsevol àrea envermellida o irritada.
  5. Deixa que la crema s'absorbeixi a la pell. No l'esbandis.
  6. Repeteix l'aplicació de la crema segons calgui, generalment 2-3 vegades al dia, o segons les indicacions d'un professional de la salut.

Recordeu que cada pell és única i pot reaccionar de manera diferent als productes de cura de la pell. Si noteu qualsevol signe d'irritació o reacció adversa, deixeu d'usar el producte i consulteu un professional de la salut.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda