Preu reduït! Celulinam - Tractament anticel·lulític - Pirinherbsan - 60 ml

Fabricante:

Pirinherbsan Pirinherbsan

Celulinam - Tractament anticel·lulític - Pirinherbsan - 60 ml

183324

Nou

De textura agradable i de ràpida absorció que afavoreix la microcirculació, eliminant el greix acumulat i reduint els signes visibles de la “pell de taronja”. Envàs de 60 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,39€

IVA inclòs

12,99€ IVA inclòs

-20%

17,32 € / 100 ml

Més informació

Cel·lulinam

Tractament anticel·lulític.

Què és Celulinam?

Crema rica en principis actius d'origen vegetal que incideixen en la correcció de tota mena de cel·lulitis, penetra fins al nucli del teixit connectiu on s'origina el problema i ajuda a restaurar correctament la pell.

D'acció antiedematosa, estimulant, circulatòria, mineralitzant i dermotensora.

De textura agradable i de ràpida absorció que afavoreix la microcirculació, eliminant el greix acumulat i reduint els signes visibles de la “pell de taronja”, millorant l'aspecte de la pell i proporcionant una acció modeladora de la figura.

La seva fórmula conté un combinat d'extractes de plantes i olis essencials que milloren la tonicitat i elasticitat de la pell, reduint així la cel·lulitis rebel.

Ingredients:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Isodecyl Oleate, Propylene Glycol, Glycerin, Cupressus Sempervirens oil – Xiprer, Sodium Cetearyl Sulfate, Thymus Vulgaris oil - Farigola, Prunus amygdalus dulcis oil – Almendras Stem Extract – Heura, Ruscus Aculeatus Root Extract – Ruscus, Sàlvia Officinalis Leaf Extract – Sàlvia, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Làctic Acid, BHA, tocopherol.

Principis Actius : Xiprer, Farigola, Ametlles dolces, Fucus, Heura, Rusco i Salvia.

Com es pren Cel·lulinam?

  • Es recomana aplicar dues vegades al dia (matí i nit) a la zona a tractar estenent-la uniformement amb un suau massatge.

Presentació:

Envàs de 60 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda