Preu reduït! Crema Cos superactiva Dia i Nit - Cel·lulitis - Ananas Cell - L'Erbolario - 200 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Crema Cos superactiva Dia i Nit - Cel·lulitis - Ananas Cell - L'Erbolario - 200 ml

175283

Nou

Tractament intensiu potenciat contra els antiestètics signes de la cel·lulitis.

Més detalls

38,77€

IVA inclòs

42,60€ IVA inclòs

-9%

19,39 € / 100 ml

Més informació

Crema Cos superactiva Dia i Nit

Tractament intensiu potenciat contra els antiestètics signes de la cel·lulitis.

Plena d'actius que intervenen en tot tipus de cel·lulitis, tant les recents com les d'antiga instal·lació, assegurant un efecte elastitzant, tonificant i suavitzant sobre els teixits epidèrmics.

Amb olis essencials de Llimona, Gerani, Romaní, Salvia sclarea i Avet siberià.

Principis actius:

Extracte sec de tronc de Pinya: Activitat exfoliant. Coadjuvant en els processos fisiològics de drenatge de líquids.

Extracte fluid de llavors de Castanyer d'Índies: Activitat protectora de la microcirculació capil·lar cutània de superfície i capacitat de donar a la part tractada una sensació d'alleujament de les molèsties causades per la retenció de líquids.

Extracte fluid de Escorça de Fresno: Activitat protectora de la microcirculació capil·lar cutàniade superfície en el procés fisiològic increment de l'elasticitat cutània.

Extracte sec de cole barbatus: Activitat de xoc en la massa greix i potenciament dels mecanismes crucials en el fisiològic procés d'eliminació dels greixos, amb la consegüent disminució de l'adipositat localitzada.

Àcid linoleic conjugat i Carnitina: Activitat de xoc contra sobre l'adipositat localitzada, amb la consegüent disminució de volum.

Oli de Cafè verd: Prevé l'adipositat localitzada i redueix les existents. Estimula la síntesi de col·lagen i elastina per millorar el to i l'elasticitat cutània.

Oli de Ribes Negre: Activitat emolient, filmògena i protectora dels enrojecimeientos cutanis i acció de manteniment d'una correcta hidratació gràcies al contingut en greixos poliinsaturats.

Vitamina E de llavors de soja: Activitat antioxidant i capacitat de protegir la integritat de les membranes cel·lulars mantenint la pell elàstica i tònica.

Fragàncies: Activitat astringent, purificant i tonificant, assegurades pels olis essencials que componen la fragància.

Mode d'ús: Totes les nits, abans d'anar a dormir, aplicar una capa de Crema Cos superactiva sobre les zones crucials (cames, cuixes, glutis, braços ...), perquè el producte sigui assimilat i exerceixi les seves propietats. seguint la direcció del flux venós (dels turmells als malucs, de les nines a l'esquena). Si després teniu temps per a una massatge una mica més llarg (algun toc més enèrgic, i algun delicat massatge), la crema us el facilitarà al màxim i es farà extremadament productiu.

Presentació: Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda