Preu reduït! Crema Essència de la Creu - Esencia de la Cruz - 500 ml

Crema Essència de la Creu - Esencia de la Cruz - 500 ml

208331

Nou

Autèntica crema natural elaborada amb extractes de plantes antiinflamatòries 100% naturals que aconsegueixen un efecte terapèutic més efectiu i prolongat cuidant a més les mans de la persona que l'aplica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,89€

IVA inclòs

34,99€ IVA inclòs

-6%

6,58 € / 100 ml

Més informació

Crema Essència de la Creu

Autèntica crema natural elaborada amb extractes de plantes antiinflamatòries 100% naturals que aconsegueixen un efecte terapèutic més efectiu i prolongat cuidant a més les mans de la persona que l'aplica.

Què és la Crema Essència de la Creu?

Es tracta d'una crema indicada per aplicar en coll, braços, esquena, lumbars, cames, etc.

Elaborada amb extractes 100% naturals d'àrnica, hipèric, harpagòfit i 7 olis essencials; plantes i olis amb propietats antiinflamatòries, analgèsiques i antimicrobianes.

Es pot utilitzar per aplicar diàriament en aquelles zones que ho necessitin, i on les propietats de les seves plantes i components exerciran un treball molt beneficiós per al cos, enfortint i millorant les parts en què s'apliqui.

Característiques tècniques:

En la seva composició porta un alt contingut d'Àrnica, hipèric i Harpagofit i la resta en olis essencials de Farigola, Espígol, Romaní, Clau, Menta, cajeput i Aloe Vera.

  • Sense olor excessiu o intens a mentol.
  • Sensació neutral, ni fred ni calor.
  • No taca la roba després del massatge.
  • Natural, lliure de parabens i pegs.
  • Crema amb una eficàcia i penetració ràpida, gràcies a l'alta concentració dels seus extractes naturals i la seva base d'oli d'oliva verge i gira-sol.

Ingredients:

Extracte de hipèric, extracte d'àrnica, extracte de Harpagofit, oli essencial de menta, oli essencial de clau, oli essencial de cajeput, oli essencial de farigola, àloe vera, oli essencial d'espígol i oli essencial de romaní.

Com es fa servir la Crema Essència de la Creu?

    1. Rentar-se les mans.
    2. Aplicar una petita quantitat en les mans.
    3. Aplicar 3 vegades al dia per a un millor efecte en moviments circulars.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand


Esencia de la Cruz ha estat creada pel reconegut terapeuta i acupuntor David Sánchez.


Gràcies a la seva constància durant més de dos anys d'estudis i proves ha aconseguit obtenir un producte natural, efectiu i competitiu.


En el seu treball de dia a dia, David trobava a faltar un producte que pogués donar un millor benestar en el ritme diari a les persona i finalment va crear un producte elaborat a base d'extractes de plantes naturals.


El qual poden ser aplicat en qualsevol part del cos tant per fisioterapeutes, com per un mateix a casa a través d'un fàcil massatge.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda