Preu reduït! Tensi Off Gel Calmant - Taüll Organics - 200 ml

Tensi Off Gel Calmant - Taüll Organics - 200 ml

211580

Nou

Gel que actua localment sobre els receptors de dolor, produint un efecte calmant. Presentat en envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,42€

IVA inclòs

24,50€ IVA inclòs

-20%

9,71 € / 100 ml

Més informació

Tensi Off Gel Calmant

Gel a força de Edelweiss, Àrnica, mentol i càmfora

Què és el Tensi Off Gel Calmant?

És un gel a base de Edelweiss, Àrnica, mentol i càmfora.

Aquests ingredients afavoreixen la circulació perifèrica i actuen localment sobre els receptors de dolor, produint un efecte CALMANT. A més, s'ha demostrat que tenen un efecte molt beneficiós sobre MÚSCULS i articulacions.

  • efecte immediat
  • ràpida absorció
  • Sense perfums ni parabens
  • Amb ingredients ecològics i certificació VidaSana-Bio.inspecta.

Edelweiss: La flor de neu era usada en la medicina tradicional de l'Tirol per al tractament de dolors reumàtics. En l'actualitat, un creixent nombre d'estudis ha posat de manifest les seves propietats: antioxidants analgèsiques antiinflamatòries antiedema protectora de la pell.

Àrnica: Utilitzada en la medicina tradicional d'alta muntanya per la seva potent acció antiinflamatòria, l'OMS, l'EMA i la Comission E de el Ministeri de Salut Alemany destaquen la seva potent acció antiinflamatòria. Entre les seves propietats: antiinflamatòria analgèsica antiequimótica.

Mentol: Procedent de la menta piperita o arbensis, aquest ingredient d'origen natural es caracteritza per la seva acció antiirritant, refrescant i desenbilizante de el dolor.

Càmfora: Ingredient d'origen natural procedent de l'escorça de l'arbre camforer (Cinnamomum camphora), proporciona una acció rubefaent i desenbilizante de el dolor.

Ingredients:

Aqua, alcohol Denat, alcohol *, proaneidol, Glycerin, Menthol, Camphor, Leontopodium alpinium flower extract *, àrnica montana flower extract *, xanthan gum, phytic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, CI 75.810.

* Ingredient ecològic.

Com es pren el Tensi Off Gel Calmant?

Aplicar una petita quantitat de producte massatge fins a la total absorció. Aplicar, abans, durant i / o després de la pràctica esportiva i l'exercici físic diari.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda