Crema de Dia Energitzant - Himalaya Herbals - 50 grams

208415

Nou

Crema de Dia Energitzant Himàlaia Herbals per a pell normal i seca, hidrata, nodreix i protegeix amb antioxidants i protecció UV.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,80€

IVA inclòs
15,60 € / 100 g

Més informació

Crema de Dia Energitzant Himàlaia Herbals

Revitalitza la teva Pell Cada Dia amb la Crema Energitzant Himàlaia.

Què és Crema de Dia Energitzant Himàlaia Herbals?

La Crema de Dia Energitzant d'Himàlaia Herbals és una solució perfecta per a la cura diària de la pell normal a seca .

Aquesta crema sedosa i lleugera, de ràpida absorció , realitza tres accions essencials per al benestar de la pell: hidratació profunda, nutrició intensa i protecció eficaç contra els raigs UV .

En la composició, compta amb la poma d'aigua (Syzygium malaccense), rica en flavonoides antioxidants que protegeixen la pell. L'agropir aporta fitonutrients essencials, mantenint la pell suau i elàstica . A més, el "spiked ginger" (Hedychium Spicatum) i la galanga major (Alpinia galanga) ofereixen una protecció addicional contra els danys causats per l'exposició solar .

Aquesta crema no només revitalitza la pell, sinó que també ajuda a prevenir els signes visibles de l'envelliment, assegurant una pell saludable i radiant des de l'inici del dia .

Ingredients:

Aqua, Ethylhexyl Salicylate, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ocyocrylene, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Sorbitan Steara istate, Sodium Benzoate, Parfum, Carbomer, Triticum Aestivum (Wheat) Leaf Extract, Syzygium Samarangense Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Sucrose Cocoate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Hedychium Spicatum Extract, Alpínia Galanga Rhizomal Extract, Limonene, Hexyl Cinna.

Com es fa servir Crema de Dia Energitzant Himàlaia Herbals?

Netegeu el rostre i les mans. Apliqui la crema de dia energitzant a la cara i coll amb suaus tocs. Massatge en cercles. També actua com a base per a maquillatge.

Només per a ús extern.

Presentació:

Envàs de 50 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda