Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Crema Facial Skin Care Llimona amb Vitamina C - Biofresh - 150 ml

186589

Nou

Regula la secreció de sèu de la pell. També posseeix un efecte blanquejador, impedint l'aparició de les taques de pigmentació.

Més detalls

4,30€

IVA inclòs
2,87 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Facial Skin Care Llimona amb Vitamina C

Elaborada amb extracte de llimona, que posseeix un efecte refrescant i calmant de la irritació. Regula la secreció de sèu de la pell. També posseeix un efecte blanquejador, impedint l'aparició de les taques de pigmentació. La Vitamina C estimula la renovació cel·lular i la síntesi de col·lagen. Efecte rejovenidor. Adequada per a tota classe de pells.

Ingredients INCI:

AQUA, PARAFFINUM LIQUUIDUM, petrolatum, Cocos nucifera OIL, Cetearyl ALCOHOL, DIMETHICONE, Glycerin, GLYCERYL Stearate, CETEARETH-20, Morus alba EXTRACT, CITRUS LLIMONA LEAF EXTRACT, Phenoxyethanol, METGYLPARABEN, ETHYLPARABEN, Propylparaben, ISOBUTYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PARFUM, ACRYLATES / C10-30 alkyl ACRYLATE CROSSPOLYMER, Triethanolamine, ASCORBIC ACID, BHT, HEXYL, CINNAMAL, citral, citronel·lol, geraniol, limonene, linalool.

Presentació: Envàs de 150 ml

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda