Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Crema Matificant de Dia Bio - Cattier - 50 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Crema Matificant de Dia Bio - Cattier - 50 ml

204298

Nou

Aquesta crema matificant controla la producció de sèu, calma i purifica la pell. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

20,38€

IVA inclòs

27,70€ IVA inclòs

-26%

40,76 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Matificant de Dia Bio

Nodreix, suavitza i protegeix la pell

Què és la Crema Matificant de Dia Bio?

La crema Fleur d'Emulsion, amb la seva delicada textura no grassa, és ideal per hidratar diàriament les pells mixtes i grasses, controlar les brillantors i requilibrar l'epidermis.

L'oli d'avellana ecològic, antioxidant i nutritiu, i la mantega de karité ecològica, coneguda per les seves virtuts nutritives i suavitzants, protegeixen i hidraten la pell intensament.

Combinant les propietats astringents i reparadores de l'extracte de flor de imperatoria amb les propietats seboreguladoras i purificants de Phycosaccharide® (extracte d'alga marró), aquesta crema matificant controla la producció de sèu, calma i purifica la pell.

Ingredients principals:

  • Aloe vera ecològic: requilibrante, hidratant, regenerador cel·lular, protector, suavitzant, ric en aminoàcids essencials.
  • Oli d'avellana ecològic: ric en àcids grassos insaturats i sals minerals, repara, nodreix, aporta flexibilitat, és antioxidant i antiradicals.
  • Mantega de karité ecològica: suavitzant, antisequedad, protector, hidratant, regenerador.
  • Extracte de flor de imperatoria: ric en flavonoides, antiinflamatori, reparador, astringent.
  • Phycosaccharide® (extracte d'alga marró): antiinflamatori, redueix la producció de sèu, inhibeix els agents patògens responsables de l'acne i disminueix la sensibilitat de la pell.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Propanediol Dicaprylate / Caprate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate Citrate, Corylus Avellana Seed Oil *, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-3 Stearate, Tapioca Starch *, Aloe Barbadensis Leaf Extract *, Peucedanum Ostruthium Leaf Extract *, Butyrospermum parkii Butter * , Zinc Sulfate, Cetyl alcohol, Hydrogenated Lecithin, Silica, Sclerotium Gum, Parfum, Hydrolized Algin, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Lactic Acid.

* Ingredient procedent d'agricultura ecològica. 13,6% de l'total d'ingredients procedeix d'agricultura ecològica. 98,8% de l'total d'ingredients és d'origen natural.

Com es fa servir la Crema Matificant de Dia Bio?

Pressionar suaument la bomba per alliberar la quantitat òptima de crema i aplicar sobre la cara, el coll i l'escot, massatge fins a la seva completa absorció. Aplicar diàriament sobre la pell neta i seca per aconseguir una pell uniforme, i una pell suau, flexible i perfectament hidratada.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda