Preu reduït! Crema Nutritiva Urban Protection - Armonía - 50 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Crema Nutritiva Urban Protection - Armonía - 50 ml

213420

Nou

Crema per cuidar el cutis que protegeix, detoxifica i repara. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,09€

IVA inclòs

23,50€ IVA inclòs

-18%

38,18 € / 100 ml

Més informació

Crema Nutritiva Urban Protection

Crema anti-pol·lució.

Què és la Crema Nutritiva Urban Protection?

La crema hidratant de dia Urban Protection proporciona protecció i nutrició en una textura no greixosa, que afavoreix la detoxificació de la pell i crea una barrera protectora davant de la pol·lució, els raigs UV i la llum blava.

Ingredients:

Aqua, butyl methoxydibenzoylmethane, octocrylene, glycerin, propanediol, caprilic/capric triglyceride, isononyl isononanoate, phenylbenzimidazol sulfonic acid, polyglyceryl-6 distearat, butylene cetearyl alcohol, moringa pterygosperma seed extract, leuconostoc/radish root ferment filtrat, phenylpropanol, potassium cetyl phosphate, tocopherol, tocopheryl acetat, cetyl alcohol, polyglyceryl-3 beeswax, caprylyl gly,
tetrasodium glutamate diacetate, sodium benzoate, malic acid, parfum, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, geraniol, linalool, hexyl cinnamal, d-limonene.

Com es fa servir la Crema Nutritiva Urban Protection?

Es recomana aplicar sobre rostre, coll i escot, prèviament desmaquillat i net, fent un lleuger massatge fins a la seva completa absorció. Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda