Preu reduït! Firming cream BIO - Mimesis Sensations - Herbora - 500 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Firming cream BIO - Mimesis Sensations - Herbora - 500 ml

220044

Nou

Crema reafirmant i hidratant que evita la flacciditat corporal. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,32€

IVA inclòs

23,90€ IVA inclòs

-15%

4,06 € / 100 ml

Més informació

Firming cream BIO

Tonifica i enforteix la pell i el teixit muscular.

Què és Firming cream BIO?

Crema reafirmant i hidratant que aporta fermesa i elasticitat, evitant la flacciditat.

El motiu principal de la manca d'elasticitat és la vida sedentària i una mala alimentació. No obstant això, hi ha cosmètics amb fórmules amb acció reafirmant que ajuden a mantenir la pell ferma ia restaurar la fermesa i elasticitat natural.

Aporta nutrients i propietats hidratants que ajuden a regenerar i tonificar la pell.

Fórmula amb ingredients d'origen natural i vegà.

Apta per a tota mena de pells.

L'Aloe vera és una planta molt valorada per les seves propietats regenerants, tonificants, revitalitzants, hidratants i suavitzants.

Ingredients:

Aloe vera 75%, glicerina 7,5%, ametlles dolces 3%, centella asiàtica 0,1%, mimosa 0,1%, ginkgo biloba 0,1%, àcid hialurònic 0,1%, zizyphus jujuba 0,1%, fitoecdisteroides 0,1%, vitamina E 0,1% i àcid fític 0,1%.

INCI:

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Glycerin*, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Se, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Centella Asiàtica Extract*, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Sodium Hyal Phytoecdysteroids, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Arachidyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Undecylenate, Potassium Cetyl Phosphate, Propanedio , Eugenol, Cinnamyl Alcohol.

*ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Firming cream BIO?

Es recomana aplicar un mínim de dues vegades al dia, sobre la pell neta i amb un massatge circular. Ideal per a cames, ventre, pits i braços.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda