Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Age Protection Lifting Mask - Crema Anti edat - Schüssler - 250 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Age Protection Lifting Mask - Crema Anti edat - Schüssler - 50 ml

211198

Nou

Crema lífting antienvelliment amb efectes d'estirament de la pell a causa dels seus ingredients actius. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

32,00€

IVA inclòs

40,00€ IVA inclòs

-20%

64,00 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Age Protection Lífting Mask Crema Anti edat

Crema lífting antienvelliment

Què és l'Age Protection Lífting Mask Crema Anti edat?

La mascareta Schüssler AGE Protection d'efecte lífting antienvelliment té efectes d'estirament de la pell clínicament provats, per les seves ingredients actius. Suavitza les línies d'expressió, hidrata i fa que la pell se senti més suau. Conté sals minerals, pèptids, oli de llavor de raïm i àcid hialurònic.

Enriquida amb les Sals de Schüssler Nr.1 i Nr.11 també conegudes com "sals de bellesa". La sal mineral Nr.1, Calcium fluoratum, és coneguda per millorar l'elasticitat de la pell i els teixits connectius. La sal mineral Nr.11, Silicea, ofereix una solució per a línies d'expressió, potes de gall o arrugues al front.

El paper principal de Silicea és contribuir a crear l'estructura dels teixits connectius, mentre que també té un paper en la construcció d'ossos i cartílags. Quan el nostre cos no té aquesta sal mineral, la pell i les venes perden la seva elasticitat donant lloc a l'aparició d'arrugues.

Per a efectes duradors, feu servir la màscara de lífting antienvelliment regularment durant la seva rutina nocturna de cura de la pell, un cop per setmana. També pot usar aquest producte cada vegada que senti que la seva pell necessita una dosi extra de cura o enduriment.

La Mascareta Lifting Antienvelliment i l'Elixir Perfeccionador de la Pell de la línia Age Protection són la combinació perfecta per la seva pell, ja que funcionen molt bé junts. Els ingredients 100% naturals són suaus però altament efectius per prevenir i tractar les arrugues.

Ingredients:

Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride *, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Oil, Betaine *, (Beta-Glucan, Pectin) *, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Palmitoyl Tripeptide-5, Parfum **, Sodium Hyaluronate, Calcium Fluoride, Silica

* ECOCERT certificat

** Natural, produïda a partir de molècula d'aroma hipoalergènic.

Com es fa servir l'Age Protection Lífting Mask Crema Anti edat?

Obtingui una brotxa de màscara facial perquè el procés d'aplicació sigui més fàcil i suau. Traieu la màscara després de 5-8 minuts. Per obtenir millors resultats, utilitzeu una tovallola de cotó mullada en aigua tèbia. El resultat: pell brillant i radiant!

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda