Preu reduït! Crema de Nit Premium Antiarrugues - Schüssler - 50 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Crema de Nit Premium Antiarrugues - Schüssler - 50 ml

205084

Nou

Crema de nit amb la combinació de les sals minerals de Schüssler Nº1, Nº5 i Nº11 per millorar la pell. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

19,72€

IVA inclòs

24,65€ IVA inclòs

-20%

39,44 € / 100 ml

Més informació

Crema de Nit Premium Antiarrugues

Crema de nit

Què és la Crema de Nit Premium Antiarrugues?

Recupera la teva joventut amb Schüssler Age Protection Night Cream. Millora la teva pell amb sals de Schüssler i ingredients orgànics. La crema de nit Schüssler Age Protection està enriquida amb cèl·lules mare vegetals, el resultat és una pell més llisa, suau i ferma. Després de 2 setmanes d'ús, pot notar una pell més definida i reafirmada amb les arrugues reduïdes. La sal mineral de Schüssler Nr. 1 Calcium fluoratum redueix visiblement les arrugues i reafirma la pell de la cara, i la sal Nr. 8 és la fórmula hidratant de clorur de sodi que manté la pell hidratada tot el dia.

El SYN®-COLL és un tripèptid patentat que ajuda a retardar el procés d'envelliment de la pell. Imita el mecanisme propi de el cos, a el mateix temps que augmenta la producció de col·lagen i protegeix contra la degradació de l'col·lagen.

Les cèl·lules mare vegetals ajuden a la regeneració epitelial, milloren la circulació sanguínia i retarden l'envelliment de la pell.

A causa dels components naturals, també és adequat per a pells sensibles. Usar de nit, aplicar sobre la cara neta.

Ingredients:

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, (sorbitan Stearate, sucrose Cocoate) *, Butyrospermum parkii Butter **, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride *, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables) *, Betaine *, Palmytoil Trypeptide-5, Macadàmia ternifolia Seed Oil, argània Kernel Oil **, Calendula Officinalis: Silybum Marianum Callus Extract, Panthenol, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, squalene) *, Phenethyl alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum ***, Xanthan Gum *, Magnesium Stearate , Lactose, Calcium Fluoride, Potassium Phosphate, Sodium Chloride.

* ECOCERT certificat

** Natural, produïda a partir de molècula d'aroma hipoalergènic.

*** Aroma hipoalergènic

Com es fa servir la Crema de Nit Premium Antiarrugues?

Usar de nit, aplicar sobre la cara neta.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda