Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! NatuRoyale Biolifting Crema de Nit Reparadora - Anne Marie Börlind - 50 ml

NatuRoyale Biolifting Crema de Nit Reparadora - Anne Marie Börlind - 50 ml

204502

Nou

R evitaliza la pell, incrementa la producció d'elastina i dóna suport a la regeneració de la pell durant la nit. La pell torna a adquirir més elasticitat i amb això lluirà més jove.

Més detalls

128,73€

IVA inclòs

149,00€ IVA inclòs

-13%

2,57 € / ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

NatuRoyale Biolifting Crema de Nit Reparadora

Regenera la pell i la torna més elàstica

Què és la NatuRoyale Biolifting Crema de Nit Reparadora?

Efecte: R evitaliza la pell, incrementa la producció d'elastina i dóna suport a la regeneració de la pell durant la nit. La pell torna a adquirir més elasticitat i amb això lluirà més jove.

Conté: Complex biolifting amb tòfona blanca, extracte actiu de tramús, oli de gira-sol, oli de jojoba i macadàmia, àcid hialurònic.

Amb el complex biolifting natural i el vigor de la tòfona blanca

Luxoses substàncies actives que només la natura ens ofereix. Les innovadores substàncies cuidadores i els més recents avenços de les biociències modernes: el complex Biolifting natural combinat amb tòfona blanca. NatuRoyale és una línia de cures revolucionaris, que activa el procés regenerador propi a la pell, estimula el metabolisme cel·lular i potencia la hidratació de la pell. Per a un efecte lífting extraordinari, que en poc temps reafirma i allisa la pell de forma completament natural. 'Conservi la seva radiant frescor juvenil!

Ingredients:

aqua [water], cetearyl ethylhexanoate, squalane, cera alba [beeswax], Glycerin, olus oil, decyl cocoate, Caprylic / Capric triglycerde, Gira-sol seed oil [sunflower], Simmondsia chinensis seed oil [jojoba], macadàmia ternifolia seed oil, sorbitol, cetyl palmitate, polyglyceryl-3 polyricinoleate, sorbitan oleate, Benzyl alcohol, aroma [fragrance], lecithin, aluminum / magnesium Hydroxide stearate, tocopheryl acetate, magnesium sulfate, retinyl palmitate, panthenyl ethyl ether, potassium sorbate, caprylhydroxamic acid, magnesium ascorbyl phosphate, glycine soja oil [Soybean], camelina sativa seed oil, sodium pca, àloe barbadensis leaf juice powder, lupinus albus seed extract, Spilanthes Acmella flower extract, linalool, tremel·la fuciformis sporocarp extract [Hyaluronic acid], arç groc fruit extract [Seabuckthorn ], Benzyl salicylate, hexyl cinnamal, citronel·lol, limonene, geraniol, mica, tocopherol, Pancratium maritimum extract, ascorbyl palmitate, Benzyl benzoate, tuber magnatum extract, hydrogenated palm glycerides citrate, CITRIC acid, rosmarinus officinalis leaf extract [rosemary], ci 77.491 [iron oxides].

Com es fa servir la NatuRoyale Biolifting Crema de Nit Reparadora?

Aplicar cada nit després de la neteja i de l'Lifting Serum. Distribuir suaument sobre el rostre, coll i escot.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda