Preu reduït! Serum Concentrat Baba de Caragol Helix Active Eco - Armonia - 30 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Serum Concentrat Baba de Caragol Helix Active Eco - Armonia - 30 ml

188314

Nou

Potenciador Nit amb extracte de Regalís i concentrat dʻextracte de cargol que aporta el confort a la pell que necessita. Presentat en envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,23€

IVA inclòs

27,50€ IVA inclòs

-22%

70,77 € / 100 ml

Més informació

Serum Concentrat Baba de Caragol Helix Active Eco

Potenciador Nit amb extracte de Regalís

Què és el Serum Concentrat Baba de Caragol Helix Active Eco?

Fórmula a base d'extracte concentrat de cargol ecològic certificat, ric en alantoïna, col·lagen, elastina, àcid glicòlic i vitamines, combinat amb extracte de regalèssia, que constitueix el complement perfecte per potenciar els efectes de la Crema Helix Active. Una fórmula sense conservants parabens, de ràpida absorció , que aporta tot el confort que la pell necessita.

L'Extracte de bava de cargol ecològic certificat aporten nutrició, col·lagen i elastina, que intervenen de manera determinant en l'estructura i la flexibilitat de la pell i ajuda a la regeneració cel·lular.

L'extracte de calèndula emol·lient ric en vitamines i sals minerals que ajuden a suavitzar la pell.

L'extracte d'àloe vera és extremadament útil per calmar, refrescar i millorar l'aspecte de la pell , capaç de retenir altes quantitats d'aigua.

L'extracte de regalèssia és valorat per la seva composició rica en principis actius, la regalèssia s'ha constituït com una de les plantes objecte d'estudi amb més potencial a la indústria cosmètica. Intervé en la producció de melanina.

Ingredients:

Aqua (water), alcohol denat,propylene glycol glycerin, làctic agid, glycolic acid, hydroxyethylceliulose, àloe barbadensis leaf extract* (aloe barbadensis leaf juice), snail secretton filtrat*, tocopheryl acetate, hydrolyzed colla , glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, biotin, panthenolinositol retinyl palmitate, sodium ascorbyl phosphate, tocopherol, ribofiavin, allantoin, niacinamide, sodium chondroitin sulfat, disac acid, tartaric siliqua gum (carob bean gum) cellulose, sodium acetate, isopropyl alcohol sodium benzoate, caprylyl glycol i,mxanedioi, citric acid, tropolone, potassium sorbat, imidazolidinyl urea parfum(fragrance).

Com es fa servir el Serum Concentrat Baba de Caragol Helix Active Eco?

Es recomana aplicar després de la neteja facial a la cara, el coll i l'escot amb un suau massatge amb el rovell dels dits abans d'aplicar la crema regeneradora. Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda