Preu reduït! BB Cream Crema Il·luminadora - Armonía - 50 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

BB Cream Crema Il·luminadora - Armonía - 50 ml

176094

Nou

Crema d'hidratació amb color que hidrata i unifica el to. Amb àcid hialurònic. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,84€

IVA inclòs

15,80€ IVA inclòs

-18%

25,68 € / 100 ml

Més informació

BB Cream Crema Il·luminadora

Crema hidratant il·luminadora

Què és la BB Cream Crema Il·luminadora?

Crema perfeccionadora matificant de textura lleugera per a ús diari que hidrata la pell. Unifica el to i matisa les imperfeccions, proporcionant un acabat natural.

Conté extracte de regalèssia, que aconsegueix un efecte pell llisa cobrint el porus sense obstruir-ho i suavitzant la pell . A més, la regalèssia conté glabridina, un flavonoide que inhibeix l'acció de la tirosinasa, enzim que intervé en la producció de melanina a la pell aportant aquesta uniformitat del to.

Proporciona un acabat mat i uniforme que redueix les brillantors. Sense conservants parabens, sense silicones i sense PEGs, resulta una eficaç combinació entre el maquillatge i els tractaments hidratants convencionals.

L'extracte de regalèssia impedeix l'acció de la tirosiana que intervé en la producció de melanina a la pell. És una de les plantes més utilitzades en cosmètica natural per la varietat d'usos.

Ingredients:

Aqua (water), caprílic/capríc triglyceride, octyldodecanol, glycerin, ethylhexyl methoxycinnamate, ci 77891, titanium dioxide, benzophenone-3, cetearyl ethylhexanote, aluminum starch octenylsc, licorice) root extract, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, allantoin, arachidyl glucoside, cetearyl glucoside, disodium edta, carbomer, behenyl alcohol, triethanolamine, cetyl phosphate, xanthan gum, caprylyl gly, tropolone, bht, parfum (fragrance), citronellol, linalool, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, citral, eugenol, butylphenyl methylpropional, ci 77491, ci 77499.

*conté benzophenone-3.

Com es fa servir la BB Cream Crema Il·luminadora?

Es recomana aplicar una petita quantitat sobre la pell neta i seca, com a tractament hidratant i de color, en rostre, coll i escot mitjançant un lleuger massatge fins a la seva completa absorció. Evitar el contorn dels ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda