Preu reduït! Body Milk Antioxidant boixerola i Granada - Corpore Sano - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Body Milk Antioxidant boixerola i Magrana - Corpore Sano - 300 ml

205860

Nou

Body milk enriquit amb extractes de boixerola i magrana. Envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,48€

IVA inclòs

14,34€ IVA inclòs

-12%

4,16 € / 100 ml

Més informació

Body Milk Antioxidant boixerola i Magrana de 300 ml

Body milk Antioxidant

Què és el Body Milk Antioxidant boixerola i Magrana de 300 ml?

Els Body Milk retornen l'elasticitat i to que, a causa de el temps i als agents atmosfèrics, va perdent la nostra pell dia a dia. Els nostres Body Milk restableixen l'equilibri natural d'hidratació de la pell. El Body milk de boixerola de Corpore Sanopreviene i atenua la intensitat de les taques i combat els símptomes de l'evejecimiento de la pell. Llet corporal fluida.

La boixerola conté avonoides, tanins i triterpens. El seu principal principi actiu és la arbutina, que prevé l'aparició i atenua les taques donant lloc a un to de pell més homogeni.

La Magrana és una rica font de tanins, aminoàcids, vitamines (A, B i C) i minerals, el que la haconvertido durant segles en una gran aliada contra els efectes de l'estrès oxidatiu. Externament és un potent antioxidant. Elextracto de magrana rearma el teixit de la pell, activa la regeneració cutània, atenua les arrugues i millora l'elasticitat de la pell.

resultats:

  • Preveu les taques

Ingredients:

Aqua (Water); Glycerin; Octyldodecanol; C12-15 alkyl benzoate; Ethylhexyl Methoxycinnamate; Hydrogenated Polyisobutene; Punica Granatum fruit extract *; Arctostaphylos raïm ursi leaf extract; Allantoin; Arbutin; Sodium PCA; Isohexadecane; Polysorbate 80; Salicylic Acid; Hydroxyethylcellulose; Parfum (Fragrance); Propylene Glycol; Phenoxyethanol; Benzoic Acid; Dehydroacetic Acid; Alcohol Denat; Acrylamide / SodiumAcryloyldimethyltaurate Copolymer.

* Cultiu biològic.

Com es fa servir el Body Milk Antioxidant boixerola i Magrana de 300 ml?

Aplicar diàriament a tot el cos després de l'bany o de la dutxa realitzant un suau massatge fins a la seva completa absorció.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda