Preu reduït! Crema Corporal Ultra Hidratant - Shova.De - 250 ml

Fabricante:

Shova.de Shova.de

Crema Corporal Ultra Hidratant - Shova.De - 250 ml

186067

Nou

Per a pells deshidratades i molt seques. Envàs de 250 ml.

Més detalls

11,27€

IVA inclòs

12,90€ IVA inclòs

-12%

4,51 € / 100 ml

Més informació

Crema Corporal Ultra Hidratant

Per a pells deshidratades i molt seques.

Elaborada amb una combinació exclusiva d'ingredients que formen part de complexos hidratants, nutritius i emol·lients.

COMPLEX HIDRATANT NATURAL JENNY (10%): compost per actius que hidraten i eviten la deshidratació. La Urea manté la pell en l'òptim nivell d'hidratació; la Arginina és un aminoàcid essencial amb "acció pro-urea" que promou la formació de nova urea; el Làctic hidrata i combat la descamació; els extractes de Malví i fenigrec aporten la màxima hidratació i la Glicerina vegetal evita que la pell es deshidrati.

COMPLEX NUTRITIU: compost per mantega de Karité orgànica rica en àcids grassos que li confereixen un elevat poder nutritiu; oli de jojoba orgànic que hidrata i nodreix i extracte i destil·lat d'Olivera orgànic que ajuden a restablir l'equilibri hidrolipídic de la pell.

COMPLEX HIDRATANT I EMOLIENT: compost per destil·lat de Rosa orgànica que ajuda a tonificar i suavitzar la pell i extracte i destil·lat de Civada orgànica, cereal molt emolient, nutritiu i reestructurant.

INDICACIONS: Prevenir i tractar la pell seca o molt seca, amb tendència a la descamaciói propensa a la deshidratació. La seva fórmula ultrahidratant ajuda a restablir l'equilibri hidrolipídic de la pell.

Utilització: Aplicar abundantment un mínim de dues vegades al dia sobre la pell neta i seca. S'absorbeix ràpidament deixant la pell suau i hidratada des de la primera aplicació.

INGREDIENTS: Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Urea, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Rosa Damascena Flower Water *, Drena Sativa Kernel Water *, Olea Europaea Leaf Water *, Drena Sativa Kernel Extract *, Olea europaea Leaf Extract *, Althaea Officinalis Root Extract *, fenigrec Seed Extract *, Simondsia Chinensis Seed Oil *, Butyrospermum parkii Butter *, Tocopheryl Acetate, Arginina, Hydrogenated Cocoglycerides, Arachidyl glucoside, Cetearyl glucoside, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lactic Acid, BHT, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Parfum, Limonene, Linalool * procedent de cultiu orgànic.

Presentació: Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda