Preu reduït! Crema per al cos Goji - L'Erbolario - 200 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Crema per al cos Goji - L'Erbolario - 200 ml

174468

Nou

Amb extractes biològics de Baies de Goji i Maqui. Envàs de 200 ml.

Més detalls

29,07€

IVA inclòs

31,60€ IVA inclòs

-8%

14,54 € / 100 ml

Més informació

Crema per al cos Goji

Amb extractes biològics de Baies de Goji i Maqui.

Les meravelloses propietats dels fruits del Goji, conegut a Orient com "Diamant Rojo", es fonen en aquesta fórmula en què la delicadesa troba la vitalitat. El resultat és una emulsió fresca i nutritiva, ideal per a la pell del cos que s'uneix a ella amb una abraçada protector i vital. En el simple gest del massatge, un antic ritual de benestar amb el qual suavitzar, apagar els set i revitalitzar l'epidermis per restituir tonicitat que necessita. El cos troba, en cada carícia, suavitat i nova energia.

Per respondre a la petició de la pell del cos de ser nodrida, revitalitzada i hidratada intensament, els Extractes Biològics del Goji i del Maqui, aquí presents, actuen en perfecta sinergia amb la Vitamina E obtinguda de la Soja i amb l'oli d'Crambeabyssinica. A més, la fracció insaponificable de l'Oli d'Oliva intervé sobre les pells més seques, mentre que la perfumada aigua de Camamilla és capaç d'aportar frescor i moltíssima delicadesa a l'epidermis del cos.

Utilització: Aplicar generosament amb un lleuger massatge després de la dutxa o el bany sobre tota la pell del cos.

Presentació: Envàs de 200 ml.

La Crema per al Cos es produeix en condicions higièniques òptimes. Els seus components, rigorosament seleccionats, són sotmesos a control és microbiològics fisico-químics extremament rigorosos.

Control del contingut de 7 metalls * per reduir els riscos d'al·lèrgia i protegir d'aquesta manera les pells més sensibles. * (Niquel, Plom, Arsenico, cadmi, Mercuri, Antimoni i Crom)

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda