Preu reduït! hidrolats micelars - Shilart - 200 ml

Fabricante:

Shilart Shilart

hidrolats micelars - Shilart - 200 ml

213488

Nou

Regenera i hidrata la pell, difumina les arrugues i aporta vitalitat. Presentat en envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,49€

IVA inclòs

31,60€ IVA inclòs

-9%

14,25 € / 100 ml

Més informació

hidrolats micelars

Neteja la pell fins i tot per les més sensibles

Què són els hidrolats micelars?

Les micel·les actuen com un imant capturant impureses, brutícia, maquillatge i sèu sense necessitat de fregar, ni aclarir. Respectuoses 100% amb la pell, la depuren sense danyar la seva funció barrera. Neteja profundament la pell. Reforça la protecció natural de la pell regenerant i mantenint-la hidratada, evitant que s'irriti. Difumina les arrugues. Aporta vitalitat a la pell gràcies al seu efecte energitzant. Per la seva elevada delicadesa està indicat per a tot tipus de pells, fins i tot per les més sensibles i delicades. Per complementar el tractament integral recomanem els sèrums i les Cremes Facials Shilart.

Ingredients:

Micel·les vegetals d'origen natural (solubilitzant vegetal formador de micel·les) Àcid hialurònic pur de baix pes molecular (hidratant i antiarrugues) hidrolat de Civada orgànica (hidratant, balsàmic i protector) hidrolat de Camamilla orgànica (emolient i balsàmic) hidrolat de Nabiu orgànic (antioxidant ) hidrolat de Azahar orgànic (emol·lient i suavitzant) hidrolat de Rosa orgànica (suavitzant, regenerador i balsàmic) Extracte de Aloe vora orgànic (hidratant i regenerador) Extracte de Vinya vermella orgànica (antioxidant) Extracte de Magrana orgànica (antioxidant) Extracte de Camamilla orgànica (emolient i balsàmic) Extracte de Ginseng (energitzant).

Com es fan servir els hidrolats micelars?

Aplicar amb un disc de cotó sobre la cara, coll i escot lliscant suaument. No aclarir. Es recomana aplicar dues vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda