Preu reduït! Llet corporal d'Argan ecològic i Lavanda - Mon Deconatur - 500 ml

Fabricante:

Mon Deconatur Mon Deconatur

Llet corporal d'Argan ecològic i Lavanda - Mon Deconatur - 500 ml

210306

Nou

Llet hidratant corporal d'Argan ecològic i oli essencial de Lavanda. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,78€

IVA inclòs

18,30€ IVA inclòs

-19%

2,96 € / 100 ml

Més informació

Llet corporal d'Argan ecològic i Lavanda

Llet hidratant corporal d'Argan ecològic i oli essencial de Lavanda

Què és la Llet corporal d'Argan ecològic i Lavanda?

Llet hidratant corporal d'Argan ecològic i oli essencial de Lavanda certificada per Ecocert. Una fórmula nutritiva i regeneradora per a la cura corporal diària gràcies a les propietats hidratants i antioxidants de l'Argán, combinades amb la relaxant essència de Lavanda.

Calma, nodreix i hidrata mentre et relaxes. Ciència i delit, tradició i innovació... Aquesta nova línia aprovada per Ecocert continua la tradició de MON de la cura humana excel·lent i responsable amb el planeta. Enriquida amb Aloe Vera pur ecològic, Glicerina Vegetal, Mantega de Karité ecològica, oli de Sèsam ecològic i olis essencials relaxants de Lavanda, Taronja i Mandarina.

Ingredients:

Aqua (water), Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract* (àloe barbadensis leaf juice), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Sesamum Indicum Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (shea) Butter*, , Glycine Soja (soybean) Oil, Tocopherol, Lavandula Angustifolia (lavender) Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Sinensis (orange) Peel Oil Expressed, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Disodium Phos Citric Acid, Potassium Sorbate, Farnesol, Citronellol, Citral, Geraniol, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol.

*Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir la Llet corporal d'Argan ecològic i Lavanda?

Aplica-te-la diàriament mitjançant un suau massatge després de la dutxa sobre la pell seca o lleugerament humitejada. La seva composició et farà lluir una pell nodrida i sana, sense sensació de tibantesa.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand


Des de fa més de 20 anys tenen com a únic objectiu crear els millors cosmètics d'origen natural


Va ser fundada el 1993 van començar a elaborar els seus primers cosmètics després de viatjar a l'Àfrica per descobrir el karité, a l'Índia per trobar el millor Sàndal, a Xile per conèixer la Rosa Mosqueta, etc.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda