Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Loció Corporal Refrescant i Perfumada - Biofresh Olive Oil of Greece - 300 ml

189227

Nou

Loció corporal refrescant i perfumada que reconforta instantàniament la pell per a tot el dia. Presentat en envàs de 300 ml.

Més detalls

7,90€

IVA inclòs
2,63 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Loció Corporal Refrescant i Perfumada

Loció corporal amb oli d'oliva.

Què és la Loció Corporal Refrescant i Perfumada?

Suau fórmula perfumada i refrescant que reconforta instantàniament la pell per a tot el dia proporcionant salut, elasticitat i bellesa.

Principis actius:

Oli d'oliva orgànic: Des de l'antiguitat es coneix a l'oli d'oliva com el «or líquid» a causa dels seus extraordinaris efectes beneficiosos, tant per a la salut com per la bellesa exterior. L'oli d'oliva conté tota classe d'àcids grassos insaturats, vitamines solubles, polifenols, elements essencials i ceres. És molt eficaç per a la pell seca i sensible, preventiu contra l'envelliment prematur i la formació d'arrugues.

Plantasens olive activi hp: Moderna solució natural contra l'envelliment de la pell. Conté esqualè d'oliva en alta concentració (13% d'aquest component està present en el sèu humà) que assegura una barrera de protecció. Protegeix els lípids cutanis de la formació de peròxids (productes d'oxidació) i radicals lliures induïts pels raigs ultraviolats. Posseeix propietats humectants i suavitzants i una alta compatibilitat amb la pell. Plantasens® Olive Active HP És un potent antioxidant, protegeix els teixits estructurals i és un compost poderós anti-edat, d'eficàcia comprovada.

Creatina: Coenzim natural de la pell, que alimenta les cèl·lules d'energia, accelera les seves funcions, fortifica els seus mecanismes de protecció i estimula la síntesi de l'col·lagen i les ceramides.

Fucocert: Coenzim natural de la pell, que alimenta les cèl·lules d'energia, accelera les seves funcions, fortifica els seus mecanismes de protecció i estimula la síntesi de l'col·lagen i les ceramides.

Ingredients:

Organic olive oil, plantasens olive activi hp, Creatine, fucocert.

Com es fa servir la Loció Corporal Refrescant i Perfumada?

Aplicar diàriament sobre la pell mitjançant un massatge després de la dutxa.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda