Preu reduït! Skin Food Llet corporal - Weleda - 200 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Skin Food Llet corporal - Weleda - 200 ml

219391

Nou

Nutritiu elixir per a pells seques i esquerdades. De ràpida absorció ofereix una hidratació intensa i reparació, deixant la pell radiant i protegida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,88€

IVA inclòs

18,45€ IVA inclòs

-8%

8,44 € / 100 ml

Més informació

Skin Food Llet corporal Weleda

Alimenta, repara i protegeix la teva pell per a una brillantor saludable i natural.

Què és la Skin Food Llet corporal Weleda?

La Llet Corporal Skin Food de Weleda és una veritable delícia per a pells seques i molt seques, esquerdades o irritades . Amb la seva textura lleugera i de ràpida absorció, és una deliciosa carícia per a la pell que aporta una hidratació intensiva i un efecte reparador immediat .

Cada gota d´aquesta llet corporal està impregnada amb el poder de plantes curatives i enriquida amb els olis de llavor de gira-sol i mantega de karité. Aquests ingredients naturals i orgànics alimenten profundament la pell, la protegeixen, proporcionen lluminositat i restableixen el seu equilibri natural.

Amb cada aplicació, la pell es torna més suau, més saludable i més resistent a les agressions externes. A més, la seva delicada fragància t'embolcalla en una sensació de confort i benestar. Ja sigui després de la dutxa, l'exfoliació o simplement quan la pell necessita una mica d'amor, la Llet Corporal Skin Food de Weleda és la teva aliada perfecta.

Ingredients (INCI):

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Betaine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acid, Sorbitan Olivate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricària) Flower Extract, Viola Tricolor Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Làctic Acid (Glyceryl Caprylate, Fra Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Cinnamate*, Geraniol*. *from natural essential oils and/or plant extracts.

Composició:

Aigua. Oli Llavor Gira-sol BIO. Triglicèrid Caprílic. Glicerina. Oli de llavors Cártamo BIO. Alcohol BIO. Gliceril Estearato Citrato. Betaïna. Mantega Karité BIO. Midó de tapioca. Àcid esteàric. Àcid palmític. Sorbiten Olivate. Extracte de fulles de romaní BIO. Extracte de flors de camamilla BIO. Extracte de pensament silvestre. Extracte de flors de calèndula BIO. Goma Xantano. Tocoferol (vitamina E). Àcid làctic. Gliceril Caprilato. Olis Essencials Naturals.

Com es fa servir la Skin Food Llet corporal Weleda?

Utilitzar diàriament després de la dutxa o bany. Aplicar sobre la pell seca. Fer un massatge suau fins a la seva absorció.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda