Preu reduït! Bruma Facial - Mimesis Sensations - Herbora - 250 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Bruma Facial - Mimesis Sensations - Herbora - 250 ml

218164

Nou

Bruma facial que hidrata, refresca i calma la pell amb un efecte revitalitzant, hidratant, calmant i refrescant. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,58€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-15%

6,63 € / 100 ml

Més informació

Bruma Facial

Revitalitza, hidrata, calma i refresca la pell.

Què és la Bruma Facial?

La boira facial de Mimesis Sensations està especialment formulada a base d'ingredients i extractes vegetals que aporten a la pell un efecte revitalitzant, hidratant, calmant i refrescant.

Apta per a tota mena de pells, és molt fàcil i pràctica per aplicar en qualsevol moment del dia.

Amb àloe vera, glicerina, extractes d'arròs, malva, guaiaba, gerds, nabiu vermell, fruita de la passió (maracuià), probiòtics, àcid fític i vitamina E.

Ingredients:

Aloe vera 87,5%, glicerina vegetal 2,75%, probiòtics 0,55%, extracte d'arròs 0,1%, extracte de malva 0,1%, extracte de guaiaba 0,1%, extracte de gerds 0,1 %, extracte de nabiu vermell 0,1%, extracte de fruita de la passió 0,1%, àcid fític 0,1% i vitamina E 0,1%.

El 97% d'ingredients naturals, amb un 21% mínim d'ingredients certificats ecològics ACENE BIO segueix els estàndards de COSMOS ORGANIC.

INCI:

Caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis oil*, ricinus communis seed oil*, simmondsia chinensis seed oil*, camèlia oleifera seed oil*, cocos nucifera oil*, olea europaea fruit oil*, opuntia ficus indica seed oil, lycium barbarum fruit extract*,
calendula officinalis flower extract*, tocopherol, aqua, propanediol, glycerin, potassium sorbat, sodium benzoate, parfum.

*ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Com es fa servir la Bruma Facial?

Aplicar al matí, abans de la crema de dia, sobre una pell perfectament neta, ia la nit, després de desmaquillar.

Vaporitzar generosament per tota la cara i escot.

També és perfecta per refrescar la cara després d'un llarg viatge o després de la feina.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda