Preu reduït! Collmar Beauty Crema Facial - Drasanvi - 60 ml

Fabricante:

Drasanvi Drasanvi

Collmar Beauty Crema Facial - Drasanvi - 60 ml

159727

Nou

La sinergia dels ingredients actua contra els signes d'envelliment prematur. Envàs amb 60 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,04€

IVA inclòs

29,12€ IVA inclòs

-14%

41,73 € / 100 ml

Més informació

Collmar Beauty Crema Facial

Crema d'acció nit, amb efecte antiarrugues i reparador cel·lular.

Què és Collmar Beauty Crema Facial?

La barreja dels seus ingredients actua rejovenint la pell aportant fermesa i disminuint les arrugues, les línies d'expressió i la pèrdua d'hidratació.

Indicat especial per dones a partir dels 30 anys que apareixen els primers signes de l'envelliment. Tots ells com a conseqüència del descens de producció de col·lagen de la pell.

El col·lagen és una proteïna indispensable per al nostre cos, ja que afecta l'aspecte i la salut de la pell. Aporta fermesa a la pell.

La vitamina C és necessària per a la síntesi de col·lagen i ajuda a reduir línies dexpressió.

L'àcid hialurònic es troba a diferents teixits i ajuda a absorbir l'aigua dels plecs de la pell. Hidrata la pell i omple les arrugues.

La Biotina és fonamental per a la pell, ja que sense ella apareixerien nombrosos problemes cutanis. A més, aporta la nutrició necessària.

L'oli d'onagra i borratja representen un percentatge alt d' àcids grassos essencials necessaris per a una dieta equilibrada. Aporten nutrició i hidratació.

La magrana és una fruita molt valorada en cosmètica per les seves propietats antioxidants . Neutralitzen els radicals lliures i retarden l'envelliment prematur.

Ingredients:

Col·lagen Marí Hidrolitzat, Àcid Hialurònic, Vitamina C, Biotina, Oli d'Onagra, Oli de Borraja i Granada.

INCI : Aigua, miristat d'isopropil, octildodecanol, propanodiol, branate d'arròs de poligliceril-3, sorbitol, alcohol cetílic, triglicèrid caprílic/càpric, alcohol estearílic, oli de llavor de borago officinalis, dimeticona, estera , bienetina, urea i fenoxerinil Goma xantana, perfum, EDTA disòdic, copolímer d'acriloildimetiltaurat d'amoni / VP, aminoàcids de col·lagen, col·lagen, PCA de sodi, col·lagen hidrolitzat, etilhexilglicerina, fosfa metilènic de limonol, linalurona, butilool. , Alfa isometil ionona, benzoat de sodi, sorbat de potassi, proteïna placentària, biotina, pantotenat de calci, inositol, cisteïna, metionina, benzoat de bencil, citral, geraniol.

  • Sense parabens.
  • No testat en animals.

Com es fa servir Collmar Beauty Crema Facial?

Es recomana aplicar la crema abans de ficar-se al llit, aplicant un lleuger massatge per cara, coll i escot.

Presentació:

Envàs de 60 ml.

Brand


Drasanvi és la teva marca de complements dietètics, alimentació bio i cosmètica ecològica.


Per tant, podràs comprar productes naturals de salut, bellesa i benestar gràcies a aquesta marca a la Bona Salut.


Drasanvi, Alimentació Bio, Cosmètica Eco i Complements Alimentosos


Drasanvi és una marca líder en el sector del desenvolupament, distribució i comercialització de suplements alimentosos i esportius. Igual que, en cosmética ecològica i aliments ecològics.



Quant als seus productes, concretament destaca pel seu col·lagen marí Collmar, el qual és número 1 en el mercat actualment.



En relació amb el seu compromís amb el salut i benestar de les persones, Drasanvi investiga i desenvolupa diàriament, nous productes que poden ajudar a cuidar a les persones per dins i per fora.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda