Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Crema Essencial de Llevat i Poma - Armonia - 50 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Crema Essencial de Llevat i Poma - Armonia - 50 ml

214111

Nou

Crema a base de mantega de karité i àcid oleic que hidrata i matisa el to. Proporciona elasticitat i suavitat a la pell. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

12,55€

IVA inclòs

15,90€ IVA inclòs

-21%

25,10 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Essencial de Llevat i Poma

Proporciona elasticitat i suavitat a la pell.

Què és la Crema Essencial de Llevat i Poma?

Hidrata i matisa el to. Proporciona elasticitat i suavitat.

La crema de dia de llevat i poma d'Harmonia, sense conservants parabens, aporta abundants aminoàcids, enzims, sals minerals i vitamines que nodreixen les cèl·lules dèrmiques sense greixar la pell.

Amb gran poder de penetració, aporta a la pell delicada un nivell d'hidratació òptim, matisa el to del cutis i proporciona elasticitat i suavitat a la pell.

Ingredients:

Aqua (water), propylene glycol, caprylic/capric triglyceride, cetearyl ethylhexanoate, glyceryl stearate se, c12-20 acid peg-8 ester, helianthus annuus (sunflower) seed oil, faex (yeast) extract, pyrus , butyrospermum parkii (shea) butter, tocopherol, sodium pca, carbomer, cetyl phosphate, triethanolamine, decyl oleate, alcohol denat., glycerin, sodium benzoate, potassium sorbate, caprylyl glycol, 1,2-hexane , parfum (fragrance), eugenol, citral, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, linalool.

Com es fa servir la Crema Essencial de Llevat i Poma?

Aplicar matí i nit sobre rostre, coll i escot, prèviament desmaquillat i net, fent un lleuger massatge fins a la seva completa absorció.

Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda