Preu reduït! Gel Crema Arbre del Te - Natysal - 50 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Gel Crema Arbre del Te - Natysal - 50 ml

158008

Nou

Gel Crema Arbre del Te Natysal, ideal per a pells greixoses i amb imperfeccions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,72€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-21%

31,44 € / 100 ml

Més informació

Gel Crema Arbre del Te Natysal

Puresa i equilibri per a la pell. Gel Crema Arbre del Te Natysal, la teva solució contra la brillantor.

Què és Gel Crema Arbre del Te Natysal?

El Gel Crema Arbre del Te de Natysal és un producte de cura de la pell especialment formulat per als que busquen controlar la brillantor i millorar l'aparença de pells greixoses o amb imperfeccions .

La seva textura lleugera i no greixosa facilita una ràpida absorció, deixant la pell suau i sense sensació oliosa . Enriquit amb actius derivats de l'arbre del te , conegut per les seves propietats antibacterianes i purificants, aquest gel crema és ideal per mantenir la pell neta i reduir la visibilitat dels porus .

És una solució efectiva per als qui lluiten contra l'excés de sèu i desitgen una pell més equilibrada i d'aspecte saludable . Aquest producte és adequat per a ús diari i s'integra fàcilment a qualsevol rutina de cura facial.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Silica, Pentylene Glycol, Niacinamide, Oryza Sativa Starch, Isopropyl Myristate, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Diisopropyl Adipate, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer ternifolia Leaf Oil , Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Pyridoxine Hcl, Myrica Pubescens Fruit Wax, Glyceryl Stearate Se, Phytosphingos Lecithin, Stearic Acid, Oleic Acid, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Isohexadecane, Polysorbate-80, Tricaprylin, Tocopherol, Hydrogenated Soybethyl Edta, Citral, Limonene, Linalool .

Com s'aplica Gel Crema Arbre del Te Natysal?

Ús diari, matí i nit. Aplicar sobre el rostre net i sec i fer massatges suaument fins a la seva total absorció. Es pot utilitzar com a base de maquillatge.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda