Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Crema Facial de Lavanda - Biofresh Herbs of Bulgaria Lavender - 100 ml

208536

Nou

Completament a base de plantes naturals. Conté oli de jojoba, aigua floral de lavanda, D-Pantenol i Vitamina E. Presentat en envàs de 100 ml.

Més detalls

4,55€

IVA inclòs
4,55 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Facial amb Roses de Bulgària

Apropiada per a pells normals i grasses

Què és la Crema Facial de Lavanda?

Completament a base de plantes naturals. Conté oli de jojoba, aigua floral de lavanda, D-Pantenol i Vitamina E. Apropiada per a pells normals i grasses. Gràcies als seus ingredients nutritius i hidratants, la seva pell estarà protegida, més suau i radiant.

La Lavanda (Lavandula) és coneguda com una planta aromàtica des de l'antiguitat. Ha estat àmpliament emprada en perfumeria i en la medicina natural amb notables efectes contra el dolor, com a antídot contra verins i com cicatritzant, per les seves poders de regeneració sobre els teixits danyats.

La Lavanda és una planta típicament Mediterrània. Amb el desenvolupament de la indústria de l'perfum, l'àrea de plantació es va estendre fins als països balcànics i la conca de la Mar Negra.

L'oli essencial de lavanda de Bulgària rivalitza pel que fa a les seves propietats amb altres tipus de lavanda produïts al món. Es distingeix per la seva fina fragància dolça, afruitada i floral d'efectes duradors i calmants. A més de ser relaxant i revitalitzant, equilibra, suavitza i a el mateix temps estimula l'estat d'ànim i el cos. L'aroma de lavanda alleuja la depressió i allunya el mal humor.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Caprylic / Capric, triglyceride, glyceril stearate citrate, dimethicone, glyceryl stearate, cocos nucifera oil, cetearyl ethylexanoate, ceteryl alcohol, lavandula angustifolia flower water, phenofyethanol, caprylyl glycol, stearic acid, Simmondsia chinensis seed oil, cera alba, hydroxyethyl acylate / sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Creatine, hudroxyacetophenone, parfum, panthenol, tocopheryl, acetate, BHT, butylphenyl methylpropional, coumarin, hexyl cinnamal, limonene.

Com es fa servir la Crema Facial de Lavanda?

Aplicar sobre la cara i estendre donant un massatge.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda