Preu reduït! Crema Facial Hidratant - La Albufera - 50 ml

Fabricante:

Crema Facial Hidratant - La Albufera - 50 ml

188488

Nou

Crema facial hidratant i nutritiva amb oli de germen d'arròs. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,49€

IVA inclòs

21,90€ IVA inclòs

-15%

36,98 € / 100 ml

Més informació

Crema Facial Hidratant

Crema facial hidratant i nutritiva amb oli de germen d'arròs.

Què és la Crema Facial Hidratant?

La Crema Facial Hidratant i nutritiva l'Albufera, completament natural, sense perfums, conté Oli de Germen d'Arròs, Ginkgo Biloba, extractes de mango, de gessamí, de margarida menor i de rosa, coneguts ingredients medicinals per a benefici de la pell. A més de la potent acció de l'Oli de Germen d'Arròs, el Ginkgo Biloba, un conegut i eficaç multipropietats, ajuda a la circulació sanguínia i la salut cutània.

És apta per a tot el tipus de pells, perquè hidrata, no greixa, té un efecte antioxidant, il·lumina, rejoveneix i reafirma, a més de protegir-la dels radicals lliures que són els causants de l'envelliment prematur de la pell.

Ingredients:

Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, oryza sativa seed oil, cetearyl alcohol, glyceril stearate, cetearyl glucoside, magnifera indica fruit extract *, ginkgo biloba leaf extract *, rosa centifolia flower extract, Jasminium officinale flower extract, Bellis perennis flower extract, xanthan gum, tocopherol, sodium phytate, alcohol, Benzyl alcohol, dehydroacetic acid, sodium benzoate, potassium sorbate.

(*) = De cultiu ecològic

Com es fa servir la Crema Facial Hidratant?

Aplicar sobre la pell neta de la cara, coll i escot. Per a un tractament més complet utilitzar combinada amb l'oli de germen d'arròs l'albufera.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda