Preu reduït! Crema Hidratant Regeneradora Cèl·lules Mare - Corpore Sa - 50 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Crema Hidratant Regeneradora Cèl·lules Mare - Corpore Sano - 50 ml

161951

Nou

Cèl·lules Mare vegetals de Flor de raïm vermella i fulla de Sequoia, filtres de protecció solar UVA + UVB i vitamines C i E. Conté Senna.

Més detalls

19,92€

IVA inclòs

22,67€ IVA inclòs

-12%

39,84 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant Regeneradora Cèl·lules Mare

Pell radiant, acció regeneradora.

Cèl·lules Mare vegetals de Flor de raïm vermella i fulla de Sequoia, filtres de protecció solar UVA + UVB i vitamines C i E. Conté Senna.

Els polisacàrids de l'extracte de Senna formen una capa sobre la pell que permeten reestructurar-la, protegir-la i hidratar-la. Aquesta crema conté un complex despigmentant per ajudar a reduir la intensitat de les taques de la pell. Les vitamina C i E, al costat dels filtres solars UVA + UVB protegeixen la pell enfront de les radiacions solars.

  • Cèl·lules mare de flor de raïm vermella. La fruita concentra les seves propietats en la polpa que té gran quantitat de polifenols, hidroaxiácidos i nombrosos minerals que en el seu conjunt creen un efecte antioxidant i redueixen el risc d'envelliment prematur a causa de l'oxidació.
  • Cèl·lules mare de full de sequoia. De les sequoies és coneguda la seva longevitat, és un dels millors precursors anti-edat. Les cèl·lules del full de sequoia alliberen proteoglicans, col·lagen i metaloproteïnes que confereixen, finor, fermesa i hidratació a la pell.
  • La Senna conté una estructura molt similar a la de l'àcid hialurònic, que gràcies a la seva naturalesahidrofílica ajuda a la protecció, reestructuració i flexibilitat de la pell. Proporciona uns magnífics resultats en hidratació ia més protegeix contra el dany cel·lular causat pels raigs raïm.

Conté: Un complex despigmentant, per ajudar a reduir la intensitat de les taques de la pell, matisant.

No conté: PEG, silicones, olis minerals ni conservants parabens.

resultats:

  • Atenua la formació de taques.
  • Protecció de les radiacions ultraviolades.
  • Prevé l'envelliment prematur.

Ingredients: Aqua (Water); Ceteth-6; Isopropyl palmitate; C12-C15 alkyl benzoate; Propylene Glycol; Glyceryl Stearate; Cetyl Alcohol; Cetearyl Ethylhexanoate; Ceteareth-25; Ethylhexyl Methoxycinnamate; Benzophenone-3; Hydrogenated Polyisobutene; Vitis vinifera (Grape) Flower Cell Extract; Sequoia sempervirens Leaf Cell Extract; Cassia angustifolia Seed (Polysaccharide) Extract; Arginina HCl; mannitol; Glycerin; Phenylalanine; Kojic Acid; Hydroxyethylcellulose; Tocopherol; Ascorbyl palmitate; Glyceryl Oleate; Lecithin; FAEX (Yeast) Extract; Laureth-7; Parfum (Fragrance); Polyacrylamide; carbomer; Tetrasodium Glutamate Diacetate; C13-14 Isoparaffin;Sodium Hydroxide; Trimethoxycaprylylsilane; Titanium Dioxide; Sodium Citrate; Disodium EDTA; Citric Acid; Methylpropanediol; Caprylyl Glycol; Phenylpropanol; Imidazolidinyl Urea; Phenoxyethanol; Methylisothiazolinone.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda