Preu reduït! Oli Tamanu - Sura Vitasan - 30 ml

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Oli Tamanu - Sura Vitasan - 30 ml

188712

Nou

Accelera la cicatrització de ferides, acne, cremades greus, furóncols, èczemes i psoriasi.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

13,26€

IVA inclòs

15,60€ IVA inclòs

-15%

44,20 € / 100 ml

Més informació

Oli Tamanu

Diferents estudis han demostrat que l'oli d'tamanu pot proporcionar beneficis en la cura de la pell: Accelera la cicatrització de ferides, acne, cremades greus, furóncols, èczemes, psoriasi, estries i fins i tot marques d'herpes.

Amb diversos Certificats Ecològic Cosmètic de Canadà. L'oli d'tamanu posseeix una capacitat única de promoure la formació de nou teixit, accelerant la curació de ferides i el creixement de pell sana. Per aquesta raó, és àmpliament usat per curar cicatrius d'acne, estries i fins i tot cremades greus i atenuar marques i taques. L'oli de tamanu ajuda a accelerar la cicatrització de ferides, úlceres, cremades, furóncols, acne, èczema, psoriasi, etc.

L'oli d'tamanu està compost per un 92% de lípids neutres, 6.5% de glicolípids i un 1.5% de fosfolípids. A més, conté xantonas, olis essencials i vitamina E.

Utilització: Col·loqueu 5-8 gotes a la mà i massatge suaument l'oli a la cara i coll. Per altres parts del cos poden requerir més oli. Aplicar preferentment sobre la pell humida abans d'anar a dormir, després d'una dutxa o d'un bany.

Presentació: Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda