Preu reduït! Sèrum Facial Matificant - Schüssler - 30 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Sèrum Facial Matificant - Schüssler - 30 ml

212532

Nou

Per cuidar la pell inflamada, greix i propensa a l'acne. Presentat en envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,40€

IVA inclòs

30,50€ IVA inclòs

-20%

81,33 € / 100 ml

Més informació

Sèrum Facial Matificant

Tractament per a pells grasses i brillants

Què ses el Serum Facial Matificant?

Creat amb la fórmula especial ACNILYS® que combina els beneficis de l'propanodiol derivat de plantes i l'extracte de fruita Rhodomyrtus tomentosa per cuidar la pell inflamada, greix i propensa a l'acne. Aquesta fórmula especial ajuda a reduir la producció excessiva de sèu de la pell, estreny els porus, alleuja la inflamació i prevé més brots, a el temps que millora l'elasticitat de la pell i la hidrata de manera efectiva. Recomanat per tractar pells grasses, mixtes i sensibles.

El propanodiol en un sèrum matificant per la cara és hidratant i millora l'elasticitat de la pell, fent que se senti més suau i llisa. El que el distingeix d'altres tipus de glicols és que el propanodiol no és un subproducte de l'petroli, es deriva completament de les plantes, de manera que és un ingredient natural certificat per ECOCERT.

L'extracte de fruita Rhodomyrtus tomentosa restableix l'equilibri de la producció de sèu a la pell, reduint la brillantor i el enrogiment. Combat la inflamació, redueix els porus grans i alleuja la pell.

Les sals de Schüssler tenen un impacte directe en els teixits, augmentant la seva vitalitat i millorant la seva estructura cel·lular. Aquest sèrum conté Natrium phosphoricum que és responsable de regular l'equilibri àcid-base de les cèl·lules de la pell, i Natrium chloratum que regula l'equilibri de líquids entre la pell i els teixits connectius.

Ingredients:

Aqua, (sorbitan Stearate, sucrose Cocoate) *, Oryza Sativa (Rice) Starch, Glycerin, Betaine, Propanediol, Rhodomyrtus tomentosa Fruit Extract, Niacinamid, Phenethyl alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum **, Calcium fluoratum, Natrium phosphoricum

* COSMOS / ECOCERT certified ingredient.

** Hypoallergenic scent.

Com s'usa el Serum Facial Matificant?

Aplicar sobre rostre aplicant un lleuger massatge.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda