Preu reduït! Sèrum Facial Retinol - Schüssler - 30 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Sèrum Facial Retinol - Schüssler - 30 ml

217169

Nou

Serum enriquit amb sals de Schüssler i ingredients vegans 100% que contribueix a suavitzar i tensar la pell donant-li una pell uniforme. Envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,40€

IVA inclòs

30,50€ IVA inclòs

-20%

81,33 € / 100 ml

Més informació

Sèrum Facial Retinol

Contribueix a suavitzar i tensar la pell donant-li una pell uniforme.

Què és la Sèrum Facial Retinol de Schüssler de 30 ml?

Serum que contribueix a suavitzar i tensar la pell donant-li una pell uniforme. Enriquit amb les sals de bellesa de Schüssler i ingredients vegans 100% naturals per satisfer les necessitats diàries i canviants de la seva pell.

Ingredients INCI:

Aqua, Pentylene Glycol *, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables) **, (Cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate, Jojoba Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyglycerin-3) **, Betaine * *, Glycerin *, Helianthus Annuus Seed Oil *, Retinyl palmitate, Phenethyl alcohol, Glyceryl Caprylate, (Acàcia Senegal Gum, Xanthan Gum) **, (Tocopherol, Sodium Hyaluronate) **, Parfum ***, Calcium Fluoride, Silica. * COSMOS certified ingredient ** ECOCERT certified ingredient *** The scent does not contain sensitizing Concentrations of fragrance.

Com s'utilitza la Serum Facial Retinol?

Es recomana utilitzar aquest sèrum en la rutina de cura de la pell durant la nit.

A causa de la seva fórmula eficaç, aquest sèrum es pot adaptar fàcilment a la seva rutina diària de cura de la pell, ja que s'absorbeix ràpidament.

Apliqui una petita quantitat sobre la pell neta i esperi una mica abans de continuar amb la seva rutina de cura de la pell.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda