Preu reduït! Crema solar fluïda Eco SPF30 - Anthyllis - 100 ml

Fabricante:

Anthyllis Anthyllis

Crema solar fluïda Eco SPF30 - Anthyllis - 100 ml

208741

Nou

Crema solar fluïda ECO SPF30. Ecològic, vegà. Ideal per a pells sensibles. Envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,21€

IVA inclòs

27,90€ IVA inclòs

-13%

24,21 € / 100 ml

Més informació

Crema solar fluïda Eco SPF30 de 100 ml

Crema solar fluïda per a pells sensibles

Què és la Crema solar fluïda Eco SPF30 de 100 ml?

És una crema solar de protecció 30 completament lliure de Nanopartícules Filtres químics i Perfums 100 filtres minerals Certificada COSMOS natural per Ecocert i Vegan Society UK. Crema solar resistent a l'aigua amb factor de protecció alt, ideal per a tota pell molt clara, clara i sensible.

Actua eficaçment protegint de raigs UVA i UVB Amb aquest producte protegeixes la teva pell i salves el mar els filtres químics que es fan servir en la majoria de les cremes solars, a més de sobreescalfar l'epidermis, són molt tòxics per als organismes aquàtics com peixos, mol·luscs i barrera coralina.

Conté oli de Buriti d'agricultura ecològica, ric en vitamina A i carotenoides, que proporciona a la crema seu lleuger color ivori i contribueix a nodrir i enfortir la pell.

Testada dermatològicament en pell sensible.

Controlat el seu nivell en Níquel, Crom i Cobalt 1 ppm. No conté alcohol etílic, parabens, fenoxietanol formaldehid o els seus alliberadors, silicones, parafines, conservants, ni colorant.

Gràcies a la usencia de nanopartícules filtres químics i perfums, és especialment apta i segura per a la pell més sensible.

Com es fa servir la Crema solar fluïda Eco SPF30 de 100 ml?

Agitar bé abans d'usar, aplicar uniformement a la pell abans de l'exposició a el sol i repetir l'aplicació després de cada bany i més vegades durant el dia.

advertiments:

No vaporitzar el producte directament a la cara i evitar el contacte amb els ulls. Mantenir els nens menors de 3 anys lluny de la llum directa de el sol. No exposar-se massa a el sol, encara que s'utilitzi una protecció solar. Evitar l'exposició a les hores centrals del dia, una exposició excessiva constitueix un risc per a la salut. Conservar l'envàs tancat correctament i a l'empara de llum i calor.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand


Cremes i productes per a la higiene corporal ecològics Anthyllis, cosmètica ecològica per a la cura de la pell, és una marca del grup italià Pierpoli, empresa familiar que des de 1936 es troba en el sector de la cosmètica i els detergents de la llar.


Anthyllis: Cremes i productes per a la higiene corporal ecològics


Des del 2008, van crear la seva divisió Eco-Biològica i van col·laborar amb organitzacions de comerç just, té com a objectiu elaborar productes que puguin garantir eficàcia i al mateix temps reduir impactes negatius des del punt de vista social i mediambiental.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda