Preu reduït! Crema Solar SPF 50 - Armonía - 150 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Crema Solar SPF 50 - Armonía - 150 ml

165650

Nou

Crema solar spf50 amb oli de coco, camamilla, àloe vera i betacarotens. Resistent a laigua i ràpida absorció. Presentada en envàs de 150 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,17€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-18%

10,78 € / 100 ml

Més informació

Crema Solar SPF 50 Harmonia

Tant se val si ets un esportista o un amant de la natura, la crema solar SPF50 d'alta protecció és una opció segura i eficaç per protegir la teva pell durant les exposicions al sol a zones de muntanya o de mar.

Què és Crema Solar SPF 50 Harmonia?

La crema solar SPF50 d'alta protecció és ideal per a persones que planegen passar temps a zones de muntanya o de mar. Aquesta crema és resistent a l'aigua i la suor , per la qual cosa es mantindrà a la pell durant les activitats a l'aire lliure.

A més, conté actius vegetals com oli de coco, camamilla, àloe vera i betacarotens, cosa que la converteix en una opció saludable i natural per protegir la teva pell del sol. La crema s'absorbeix ràpidament sense deixar un efecte blanc a la pell, cosa que permet una aplicació fàcil i discreta.

A més de la seva resistència a l'aigua i la suor, aquesta crema conté ingredients naturals com oli de coco, camamilla, àloe vera i betacarotens que no només protegeixen la teva pell sinó que també la nodreixen i hidraten .

Ingredients:

Aqua, octocrylene, ethylhexyl methoxycinnamate, butyl methoxydibenzoylmethane, c12-15 alkyl benzoate, benzophenone-3, glycerin, phenylbenzimidazole sulfonic acid, xanthan gum, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, cocos nucifera oil, helianthus annuus seed oil, chamomilla recutita extract, aloe barbadensis leaf extract, daucus carota sativa root extract, caprylic/capric triglyceride, physalis angulata extract, rosmarinus officinalis leaf extract, vp/eicosè copolymer, tocopheryl acetat, sodium pca, glyceryl stearate, peg-6 caprylic/capric 20, tocopherol, lauryl glucoside, polyacrylate-33, triethylene glycol, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, peg-100 stearate, sodium hydroxide, retinyl palmitate, citric acid, potassium sorbat, sodium benzoate-2 - diol, phenoxyethanol, bht, parfum, benzyl salicylate, citral, linalool, geraniol, limonene, citronellol. Conté benzophenone-3.

Com es fa servir Crema Solar SPF 50 Harmonia?

Aplicar generosament sobre la pell 15 minuts abans de lexposició al sol i assegurar una completa cobertura. Aplicar de nou després d'un bany perllongat o assecat amb la tovallola per mantenir l'efectivitat del producte. Incidir a la zona dels braços, esquena i cames. Renovar laplicació cada 2 hores.

Ús extern.

Evitar el contacte amb els ulls, les mucoses i les ferides.

Mantenir fora de labast dels nens.

NO INGEIR Eviteu l'exposició de l'envàs a la llum directa

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda