Preu reduït! Fluid Solar Facial FPS 50+ - Natysal - 50 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Fluid Solar Facial FPS 50+ - Natysal - 50 ml

223489

Nou

Protecció solar completa amb actius antipol·lució i antioxidants per mantenir una pell saludable i radiant. Envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,19€

IVA inclòs

14,90€ IVA inclòs

-18%

24,38 € / 100 ml

Més informació

Fluid Solar Facial FPS 50+ Natysal

Amb actius antipol·lució i antioxidants.

Què és Fluid Solar Facial FPS 50+ Natysal?

Natysal Fluid Solar Facial FPS50+ és un protector solar d'alta eficàcia dissenyat especialment per a la cara, el coll i l'escot. La seva fórmula única combina una protecció solar d'ampli espectre FPS 50+ amb actius antipol·lució i antioxidants , defensant la pell dels efectes nocius del sol, la radiació infraroja i la llum blava. Aquesta fórmula enriquida amb vitamina E i un complex d'extractes vegetals proporciona una protecció addicional davant la pol·lució i l'envelliment prematur , la qual cosa el converteix en un producte essencial per a la cura diària de la pell.

Apte per a tota mena de pells, aquest fluid solar facial ha estat dermatològicament testat i està lliure de perfums, assegurant una aplicació suau i sense irritacions. La textura lleugera s'absorbeix ràpidament, deixant la pell protegida i amb un aspecte saludable.

Ingredients:

Aqua, Octocrylene, Propanediol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Dimethicone, Polysilicone-15, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyloctyl Salicylate, Peg-8, Styrene/ Acrylates Copolymer, Polysorbate 80, Silica, Buddleja Officinalis Flower Extract, Pyrus Malus Juice, Prunus Persica Juice, Triticum Vulgare Seed Extract, Hordeum Vulgare Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Tocopheryl Acetate, Hectorite, Sodium Chloride, Peg-10 Dimethicone, Polyurethane-62, Glyceryl Capry , Phenethyl Alcohol, Trideceth-6, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

Com es fa servir Fluid Solar Facial FPS 50+ Natysal?

Aplicar generosament 20-30 minuts abans de lexposició al sol. Reaplicar sovint per mantenir la protecció, especialment després de transpirar, banyar-se o assecar-se.

Ús tòpic. Evitar el contacte directe amb els ulls, en cas de contacte amb els ulls, esbandir amb aigua abundant. No aplicar sobre ferides ni mucoses.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda