Preu reduït! Gotes Autobronzejadores - Natysal - 30 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Gotes Autobronzejadores - Natysal - 30 ml

223753

Nou

Concentrat autobronzejador que pots barrejar amb la teva crema habitual per a un bronzejat personalitzat a cara i cos. La seva fórmula lleugera i no greixosa ofereix un bronzejat natural i uniforme, alhora que cuida la teva pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,92€

IVA inclòs

15,95€ IVA inclòs

-19%

43,07 € / 100 ml

Més informació

Gotes Autobronzejadores Natysal

Personalitza el teu bronzejat. Tan fàcil com barrejar i aplicar. Llueix un bronzejat perfecte a qualsevol moment de l'any!

Què és Gotes Autobronzejadores Natysal?

Són un concentrat autobronzejador revolucionari dissenyat per adaptar-se a la rutina de cura de la pell de qualsevol persona.

Aquest producte és altament versàtil i pot barrejar-se fàcilment amb la seva crema habitual, permetent personalitzar el nivell de bronzejat desitjat a la cara, coll, escot i resta del cos .

La textura lleugera i no greixosa d'aquestes gotes autobronzejadores es barreja harmoniosament amb qualsevol tipus de crema per a un bronzejat natural i uniforme, sense deixar rastres o taques .

La seva fórmula no només bronzeja, sinó que també cuida la pell, mantenint-la hidratada i radiant .

Ingredients:

Aqua, dihydroxyacetone, erythrulose, glycerin, alcohol denat, peg-20 castor oil, àloe barbadensis leaf juice, calcium panthothenate, inositol, retinol, tocopheryl acetate, biotin, rosa moschata seed oil, zea may , xanthan gum, caprylyl glycol, benzoic àcid, sodium benzoate, potassium sorbate, disodium edta.

Com es fa servir Gotes Autobronzejadores Natysal?

Afegeix de 5 a 10 gotes a la teva crema de dia o nit habitual, barreja-ho bé i aplica-ho uniformement pel rostre, el coll i l'escot. Immediatament després, rentar bé les mans. Com més gotes aplics, més gran serà el bronzejat. Per aconseguir un bronzejat gradual dia rere dia, renova l'aplicació usant la mateixa quantitat de gotes per intensificar-lo o redueix-la per mantenir el bronzejat.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda