Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Sunless Bronze - Autobroncejador - Anne Marie Börlind - 75 ml

Sunless Bronze - Autobroncejador - Anne Marie Börlind - 75 ml

177521

Nou

Loció autobronzejadora per aconseguir un aspecte bru natural i sense sol. Amb olis de sèsam i cacauet. No conté filtre solar.

Més detalls

14,69€

IVA inclòs

18,70€ IVA inclòs

-21%

19,59 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Sun Sunless Bronze - Autobroncejador

Loció autobronzejadora per a un bronzejat d'aspecte saludable i sense sol. Sunless Bronze dóna a la cara i al cos una aparença bronzejada natural tot l'any en unes poques hores. Una aplicació repetida combinada amb extracte de nou intensifica l'efecte bronzejat.

Els olis vegetals superiors, com l'oli de sèsam i de cacauet, juntament amb ingredients naturals acuradament seleccionats proporcionen a la pell la hidratació necessària per mantenir-la flexible.

Ingredients: Aqua (water), Arachis hypogaea (peanut) Oil, Sesamum Indicum (sesame) Seed Oil, Coco-Caprylate / Caprate, Dihydroxyacetone, Poly-Glyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sorbitol, Glyceryl Stearate, Prunus Armeniaca (apricot) Kernel Oil , Juglans Regia (walnut) Shell Extract, Methyl Glucose Sesquistearate, Phenoxyethanol, Glycerin, Benzyl alcohol, Panthenol, Xanthan Gum, Aroma (fragrance), Benzyl benzoate, Linalool, Benzyl salicylate, Limonene, Lecithin, Hexyl Cinnamal, Tocopherol, ascorbyl palmitate, potassium Sorbate, citronel·lol, Coumarin, Citric Acid.

Utilització: Estendre uniformement sobre la pell neta, ometent les celles i la línia del cabell. Rentar-se bé les mans després.

Avís: No conté filtre solar, no protegeix contra els raigs UVA i UVB.

Presentació: Envàs de 75 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda