Cremador Rajola Ankara de Ceràmica Gris - ITEM International

227079

Nou

Cremador de ceràmica gris amb disseny de rajola tradicional. Perfecte per a aromateràpia i decoració, aportant un toc sofisticat a qualsevol espai.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

3,35€

Més informació

Cremador Rajola Ankara de Ceràmica Gris

Elegància i aroma amb estil clàssic

Què és Cremador Rajola Ankara de Ceràmica Gris?

El cremador Rajola Ankara de Ceràmica Gris d'ITEM International combina elegància i funcionalitat amb el seu disseny distintiu. Aquest cremador està decorat amb un patró de rajoles tradicional en color gris , aportant un toc sofisticat a qualsevol espai.

La seva construcció en ceràmica d´alta qualitat garanteix durabilitat i un acabat impecable. Ideal per a l'aromateràpia , només necessites col·locar una espelma al compartiment inferior i els teus olis essencials o cera perfumada a la part superior per crear un ambient agradable i fragant . El disseny compacte el fa perfecte per a qualsevol racó de la llar o l'oficina, proporcionant tant una solució decorativa com pràctica.

Com es fa servir Cremador Rajola Ankara de Ceràmica Gris?

Col·loca una espelma al compartiment inferior i afegeix olis essencials o cera perfumada a la part superior. Encén l'espelma i gaudeix de l'aroma.

Presentació:

Envàs d'una unitat Cremador Rajola Ankara de Ceràmica Gris.

Detalls:

Color: Gris.

Brand

ITEM International és una empresa líder en el sector de la importació i exportació d'articles de mobles, regal, llar, decoració, papereria i joguines fundada a Barcelona l'any 1986, amb seu a Castellbisbal des de fa més de 20 anys.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda