Preu reduït! Dieterm 400 mg - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Dieterm 400 mg - Marnys - 60 càpsules

168784

Nou

Sinergia a força de Vinagre de Poma, Te Vermell, Taronja amarga, i Crom. Presentat en 60 càpsules vegetals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,84€

IVA inclòs

12,70€ IVA inclòs

-22%

0,16 € / ud

Més informació

Dieterm

Sinergia que ajuda a la teva figura òptima.

Què és Dieterm?

MARNYS® Dieterm associa les interessants propietats de l'Te Vermell, Vinagre de Poma, Taronja amarga (Citrus aurantium) i Crom, per complementar el control de la teva figura.

MARNYS® Dieterm és un complement indicat per a aquelles persones que, dins del seu programa de control de pes, vulguin vigilar el seu metabolisme energètic i els seus processos digestius.

Els ingredients de MARNYS® Dieterm tenen les següents propietats:

  • El vinagre de poma és àmpliament utilitzat com a complement en dietes de control de pes. El Vinagre pot ser elaborat a partir de gairebé qualsevol font de carbohidrats fermentables, incloent dàtils, sorgo, poma, raïm, etc. L'àcid acètic, l'àcid orgànic volàtil que identifica el producte com vinagre, consisteix en aproximadament 3 a 9% de contingut de vinagre. El vinagre de Poma en MARNYS® Dieterm s'elabora mitjançant la fermentació de sucres, de el suc de poma.
  • El Te Vermell o pu-erh es diferencia de l'Te Verd (no fermentat), perquè és un te parcialment fermentat el que li dóna una especial fragància i sabor. El Te Vermell conté elevades concentracions d'àcid gàl·lic, policatequinas, especialment la epigallocatequina-3-galat. MARNYS® Dieterm garanteix un contingut mínim de 25% polifenols i un contingut màxim de 10% cafeïna, al concentrat en pols de Te Vermell, ràtio 10: 1. El Te és conegut al Japó com la beguda de la felicitat, perquè aixeca l'ànim i vigoritza el cos.
  • La pell de la Taronja Amarga (Citrus aurantium) conté gran quantitat de substàncies volàtils, tipus fenòlics i terpènics, sent un dels seus actius més importants la sinefrina, la qual té interessants propietats. MARNYS® Dieterm té estandarditzada a el 6% de sinefrina el contingut de Taronja Amarga, la qual segons la Llista Botànica Italiana té utilitat en el metabolisme energètic i en els processos digestius.
  • El Crom contribueix a el metabolisme normal de macronutrients i a el manteniment de nivells normals de glucosa en sang. El crom és un mineral essencial que no és produït pel cos i ha de ser obtingut a partir de la dieta, sent les millors fonts el llevat de cervesa, carn, fetge, ous, germen de blat, pebrots verds, pomes, entre d'altres.

Es presenta en càpsules vegetals i és apte per a vegans.

Ingredients:

Vinagre de poma, concentrat en pols de te vermell (Pu Erh), concentrat en pols de taronja amarga (Citrus aurantium) i sulfat de crom (III).

Composició càpsula vegetal: hipromelosa.

Ingredients Actius per càpsula:

Vinagre de poma 175 mg
Et Vermell (Pu-Erh) * 175 mg
taronja Amarga 50 mg
crom 65 mg

* Concentrat en pols 10: 1

Com es pren Dieterm?

1 càpsula a el dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules 400 mg.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda