Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! 2-Phase Hyaluron Shake - Anne Marie Borlind - 50 ml

2-Phase Hyaluron Shake - Anne Marie Borlind - 50 ml

202504

Nou

Hidrata, redensifica i regenera.

Més detalls

19,02€

IVA inclòs

22,00€ IVA inclòs

-13%

38,04 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

2-Phase Hyaluron Shake

Hidrata, redensifica i regenera.

Per a una pell més fresca, regenerada i redensificada. Amb extracte d'alga vermella, àloe vera, pròpia aigua de font i àcid hialurònic botànic.

Ingredients: Àcid hialurònic botànic: L'àcid hialurònic botànic del fong xinès Tremella Fusiformis ajuda a combatre les pells cansades de forma eficaç. Alga vermella: estimula la producció d'àcid hialurònic propi de la pell en l'epidermis. Li aporta hidratació de forma eficaç i duredera.

INCI: Aqua [Water], Caprylic / Capric Triglyceride, Squalane, alcohol, Coco-Caprylate, Simmondsia Chinensis Seed Oil [Jojoba], Sodium Polyphosphate, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Arginina, Aroma [Fragrance], Glycine soja Oil [Soybean], Copper Pca, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder Sodium Lactate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Tremella fuciformis Sporocarp Extract [Hyaluronic Acid], Xanthan Gum, Fucus Vesiculosus Extract, Phenethyl alcohol, Geraniol, Sodium Carrageenan, Malachite Extract, Limonene, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Maris Sal [Sigui Salt], Rosa Floribunda Callus Extract

Utilització:  Aplicar al matí i per la nit sobre la pell neta i tonificada. Si la pell ho requereix, completar amb la crema de dia o de nit. Agitar bé abans d'utilitzar.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda