Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Cera Capilar Homes Hair Style - Ginseng - Dr.Organic - 75 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Cera Capilar Homes Hair Style - Ginseng - Dr.Organic - 75 ml

212470

Nou

Cera per als cabells amb una infusió de ginseng orgànic. Presentat en envàs de 75 ml.

Més detalls

11,86€

IVA inclòs

13,95€ IVA inclòs

-15%

15,81 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Cera Capilar Homes Hair Style

Cera amb Ginseng

Què és la Cera Capilar Homes Hair Style?

Amb una infusió de ginseng orgànic, la cera per al cabell està dissenyada tenint en compte els pitjors dies de mal cabell.

Fortificada amb oli d'alvocat, karité i coco profundament condicionador, aquesta cera ofereix un acabat mat natural amb una fixació mitjana, per a un estil reelaborable amb zero brillantor que li brinda control creatiu.

Apte per a vegetarians.

Ingredients:

Suc de fulla d'àloe barbadensis, Cera alba (cera d'abelles), propanediol, alcohol estearílic, glicerina, mantega de Butyrospermum parkii (mantega de karité), oli d'Cocos nucifera (coco), midó de blat de moro modificat, bentonita, estearat de gliceril ES, aiguamarina, cafeïna, extracte d'arrel de Panax ginseng, extracte de Medicago sativa (alfals), oli de Persea gratissima (alvocat), Parfum, oli d'Dipterocarpus turbinatus (bàlsam de Gurjun), extracte de Juniperus virginiana (oli de cedre) , oli de fulla de Citrus aurantium estimés (petitgrain), extracte de Cupressus sempervirens (xiprer), Pogostemon oli de full de Cablín (pàtxuli), extracte de sibirica Ledeb (pi), extracte d'arrel de Vetiveria zizanoides (Vetiver), oli d' arran de Zingiber officinale (gingebre), extracte de llavor d'Apium graveolens (api), oli de Boswellia carterii (encens), oli d'ilang-ilang (ylang ylang) extracte, oli de Canarium luzonicum (elemí), oli de Cedrus Atlant ica (cedre), Oli d'Cinnamomum camphora (fusta de Ho), extracte d'escorça de Cinnamomum cassia (canyella xinesa), extracte de Cistus ladaniferus (absolut de ciste), oli de flor de Citrus aurantium estimés (Neroli), extracte de Citrus aurantium bergamia (oli de bergamota), extracte de Citrus aurantium dulcis (taronja dolça) extracte de closca, extracte de closca de Citrus grandis (aranja), extracte de Citrus nobilis (oli de mandarina), oli de Cymbopogon martini (Palmarosa), oli de cardamom (cardamom), oli de fulla d'Eugenia caryophyllus (clau), extracte de gessamí comú (gessamí), Juniperus communis extracte de (oli de ginebre), oli de Litsea cubeba (May chang), oli de fulla de Melaleuca alternifolia (arbre de te), oli de fruita arbre de la nou moscada (nou moscada), oli d'Myroxylon pereirae (bàlsam del Perú), oli de flor de Pelargonium graveolens (gerani), pebre (extracte de fruita de pebre negre), extracte de flor Rosa dama scena (Rose otto), Oli de sàlvia sclarea (Clary sage), oli d'arrel de Vetiveria zizanoides (Vetiver), alcohol benzílic, goma d'xantana, capilato de gliceril, hidroxiacetofenona, Estearoil glutamat de sodi, fitat de sodi, àcid cítric, àcid deshidroacético, benzoat de sodi, sorbat de potassi, limbato de potassi, limbato de potassi benzoat de benzil, eugenol, citronelol, cinamal, citral, geraniol.

Aquest producte conté un mínim de 70% d'ingredients orgànics.

Com es fa servir la Cera Capilar Homes Hair Style?

Aplica una petita quantitat de producte en el teu cabell, després defineix flocs i seccions per a la textura. Es pot usar en cabell sec o humit.

Presentació:

Envàs de 75 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda