Preu reduït! Hair Mist Bruma Capil·lar - Nuggela & Sulé - 53 ml

Hair Mist Bruma Capil·lar - Nuggela & Sulé - 53 ml

215623

Nou

El canvi del pH de l'aigua pot afectar i debilitar la cutícula dels cabells, amb la boira capil·lar se solucionen aquests problemes. En envàs de 53 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

6,38€

IVA inclòs

7,50€ IVA inclòs

-15%

12,04 € / 100 ml

Més informació

Hair Mist Bruma Capil·lar

Bruma capil·lar sense esbandit per tancar la cutícula i equilibrar el PH.

Què és el Hair Mist Bruma Capilar?

El canvi del pH de l'aigua pot afectar i debilitar la cutícula dels cabells, amplificant la sensació de puntes obertes i elevant l'encrespament.

A més els alts nivells de calç o magnesi es dipositen als cabells afectant la seva qualitat i aspecte, perdent volum, vitalitat i especialment brillantor.

Amb Hair Mist de Nuggela & Sulé t'ajuden a solucionar aquests problemes, ja que després de cada rentat rebrem una pluja d' ingredients actius per segellar la cutícula, evitant l'encrespament i recobrar la brillantor natural guiant els cabells cap al cim de la seva esplendor.

Inspirada en un Maar oceànic, Hair Mist de Nuggela & Sulé és la primera boira capil·lar d'aplicació després del rentat perquè el cabell quedi perfecte al teu dia a dia , a la platja o allà on siguis.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Cynara Scolymus Leaf Extract, Arginine Hcl, Lysine Hcl, Serine, Ornithine Hcl, Lactic Acid, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Potassium Sorbate, , Parfum.

Com es fa servir el Hair Mist Bruma Capilar?

  1. Aplicar després de cada rentat dins o fora de la dutxa, amb els cabells encara humit. Polvoritzar per tots els cabells.
  2. Repartiu el producte amb ajuda de les mans o un raspall.
  3. No ho aclariu. Pentinar com es vulgui.

Presentació:

Envàs de 53 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda