Fabricante:

Marnys Marnys

Lendremar - Marnys - 100 ml

211365

Nou

Fórmula eficaç sense insecticides químics, no irrita el cuir cabellut i protegeix l'estructura capil·lar. Ampolla 100 ml Spray.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,30€

IVA inclòs
19,30 € / 100 ml

Més informació

Lendremar

Elimina polls i llémenes amb ingredients naturals i biològics

Què és Lendremar?

És un pediculicida eficaç que elimina polls i llémenes des de la primera aplicació en només 15 minuts. A més, no irrita el cuir cabellut ni els ulls, protegeix i manté l'estructura capil·lar, restaurant i reequilibrant la microflora de l'cuir cabellut.

A diferència dels tractaments tradicionals que contenen insecticides sintètics, no genera resistències.

A més, inclou una pinta o llemenera de pues acanalades que elimina les llémenes i polls des de l'arrel de cabells, per assegurar un tractament 100% efectiu.

La formulació és única i innovadora combinant ingredients naturals i d'agricultura ecològica: Arbre de Te, Vinagre de Quassia, Neem i Espígol, que eficaçment actuen contra polls i llémenes, amb α-Glucan oligosacàrid (prebiòtic), que contribueix a la protecció de cabells i cuir cabellut.

Aquest exclusiu ingredient prebiòtic manté la flora natural i normal de l'cuir cabellut evitant les infeccions bacterianes o per fongs que poden produir-se pel rascat causa de la infestació per polls.

Està indicat per a adults i nens a partir dels 2 anys.

És el tractament Bionatural eficaç per eliminar polls i llémenes i a el mateix temps protegir el cabell i cuir cabellut.

Beneficis i propietats

  • Testat clínicament en condicions d'ús. L'estudi clínic verifica l'efectivitat per eliminar polls i llémenes des de la primera aplicació en tan sols 15 minuts.
  • La seva exclusiva fórmula amb extractes botànics, Arbre de te, Neem i Vinagre de Quassia, elimina polls i llémenes a el 100%.
  • La llemenera de pues acanalades és indispensable per a un tractament 100% efectiu, eliminant les llémenes i polls des de l'arrel de cabells per efecte mecànic.
  • Evita resistències, gràcies al seu efectiu mecanisme d'acció ja que no conté insecticides tradicionals.
  • Formulat amb prebiòtic natural per reequilibrar la flora d'el cuir cabellut.
  • Bé tolerat, sense els efectes molestos d'altres tractaments, ja que no irrita ni els ulls ni el cuir cabellut.
  • La seva composició amb ingredients vegetals, sense insecticides químics, fa que sigui respectuós no només amb el cuir cabellut sinó també amb el medi ambient.

Posseeix un 98,8% dels ingredients d'origen natural. Un 23% de l'total dels ingredients són d'origen Bio (agricultura ecològica).

Ingredients:

Oli d'Arbre de te (5%) *, Oli de Neem (0.8%), Extracte de la fusta de Quassia, Vinagre, Aigua floral de Lavanda *, oligosacàrid alfa-glucans.

* Ingredients d'agricultura ecològica

Com s'aplica Lendremar?

La correcta aplicació del producte és clau per a la seva eficàcia, per això cal seguir detalladament les instruccions d'ús i respectar els temps d'aplicació. L'ús de la llemenera és indispensable per aconseguir la màxima eficàcia.

  1. Observa la possible existència de polls vius i llémenes en tots els membres de la família utilitzant la llemenera acanalada sobre el cabell sec. Aplicar la loció, en aquells que estiguin infestats, el mateix dia per incrementar l'eficàcia i evitar la reinfestació.
  2. Cobreix les espatlles amb una tovallola, agita bé el producte per barrejar abans d'usar i aplica generosament a una distància de 10 cm sobre el cabell sec, cobrint tota la superfície. Deixa actuar durant 15 minuts.
  3. Renta el cabell amb xampú cosmètic i aclareix amb abundant aigua.
  4. Passa la llemenera per eliminar els polls. Després del pentinat de cada secció s'ha de rentar i assecar la llemenera per eliminar pèls, polls i llémenes.
  5. Es recomana comprovar la presència de polls vius i llémenes als 7 dies i, de nou, als 14 dies, i repetir els passos de l'1 a el 4.

ÚS EXTERN. No ingerir.

Presentació:

Ampolla 100 ml Spray.

Inclou llemenera amb pues acanalades.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda