Preu reduït! Oli Nutritiu Capil·lar - Mimesis Sensations - Herbora - 125 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Oli Nutritiu Capil·lar - Mimesis Sensations - Herbora - 125 ml

218162

Nou

Oli capil·lar que hidrata, nodreix, repara i evita l'encrespament. Amb olis obtinguts de cultius orgànics. Presentat en envàs de 125 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,11€

IVA inclòs

18,95€ IVA inclòs

-15%

12,89 € / 100 ml

Més informació

Oli Nutritiu Capil·lar

Nodreix i repara el cabell i proporciona brillantor.

Què és l'Oli Nutritiu Capil·lar?

Oli nutritiu capil·lar elaborat amb olis obtinguts de cultius orgànics.

Conté oli d'ametlles dolces, oli de ricí, vitamina E, oli de jojoba, oli de camèlia, oli de coco, oli d'oliva , oli de figa de moro, oli d'escorça de sàndal de les Índies orientals, glicerina, extracte del fruit de Goji i extracte de calèndula.

Una cura diària del cabell és fonamental per mantenir-lo sa i fort i especialment necessari per reparar-lo de les agressions que pateix a causa de la calor provocades per l'ús continuat dels assecadors o les planxes, el sol, l'estrès i fins i tot la contaminació
ambiental.

Els olis capil·lars són una solució efectiva per ajudar a la seva reparació i mantenir un bon estat.

L'oli nutritiu capil·lar de Mimesis Sensations és un tractament eficaç i natural amb una fórmula a base de diferents olis que actuen reparant els danys , millorant l'elasticitat de la fibra capil·lar i reduint l'encrespament, alhora que nodreixen i hidraten els cabells aportant un brillantor natural.

Beneficis :

  • Amb acció suavitzant, hidrata en profunditat i millora l'elasticitat de la fibra capil·lar.
  • Redueix l'encrespament, proporciona una brillantor natural, estimula la regeneració capil·lar aconseguint un pèl més fort i flexible.
  • A més, suavitza els cabells i en facilita el pentinat.

Ingredients:

Oli d'ametlles dolces 25%, oli de ricí 3%, vitamina E 0,55%, oli de jojoba 0,55%, oli de camèlia 0,55%, oli de coco 0,55%, oli d'oliva 0,55 %, figa de moro (Opuntia ficus indica) 0,55%, extracte de sàndal 0,55%, glicerina vegetal 0,1%, extracte de goji 0,1% i calèndula 0,1%.

El 97% d'ingredients naturals, amb un 21% mínim d'ingredients certificats ecològics ACENE BIO segueix els estàndards de COSMOS ORGANIC.

INCI:

Caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis oil*, ricinus communis seed oil*, simmondsia chinensis seed oil*, camèlia oleifera seed oil*, cocos nucifera oil*, olea europaea fruit oil*, opuntia ficus indica seed oil, lycium barbarum fruit extract*, calendula officinalis flower extract*, tocopherol, aqua, propanediol, glycerin, potassium sorbat, sodium benzoate, parfum.

*ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Com es fa servir l'Oli Nutritiu Capil·lar?

  • Aplicar l'oli sobre els palmells de les mans en petites quantitats i fregar-los per escalfar-lo i aconseguir una absorció millor.
  • Seguidament, fer massatges als cabells de mitjans a puntes. Es pot aplicar sobre cabell sec o mullat.

En sec potenciarà la brillantor i la vitalitat, mentre que en mullat ajudarà a evitar l'encrespament i protegir les fibres capil·lars de trencaments.

Es pot utilitzar abans de rentar els cabells, deixant-los actuar de 10 a 30 minuts.

Es recomana fer-lo servir cada dia. Resultats visibles des de la primera aplicació.

  • Cabells grassos : Aplicar només a les puntes, per reparar la fibra de les puntes del cabell que sempre es veuen afectades.
  • Cabells mixts : Aplicar de mitjans a puntes, deixant sense producte la resta del cabell.
  • Cabells secs : Pot aplicar-se de mitjans a puntes diàriament i un cop a la setmana per tot el cabell, sense deixar residu de producte a l'arrel, durant tota la nit i l'endemà rentar els cabells.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda