Preu reduït! argila Blanca - Soria Natural - 250 grams

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

argila Blanca - Soria Natural - 250 grams

198043

Nou

Extraordinària puresa, fina textura i origen natural, que es compon fonamentalment de caolí. Envàs de 250 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,59€

IVA inclòs

3,05€ IVA inclòs

-15%

1,04 € / 100 g

Més informació

argila Blanca

Extraordinària puresa, fina textura i origen natural, que es compon fonamentalment de caolí.

Gràcies a les seves característiques microbiològiques, organolèptiques i fisicoquímiques (composició, granulometria, pH, plasticitat, etc.), és apta tant per a ús extern com per a ús intern. Internament, l'argila blanca s'ha utilitzat tradicionalment com depurativa i per problemes relacionats amb el sistema digestiu, com l'acidesa gàstrica. A més, ajuda a blanquejar les dents ia enfortir les genives.

És un producte ideal per a la preparació de mascaretes facials per pells grasses, flàccides i sense lluminositat, ja que permet eliminar les cèl·lules mortes de la pell i deixar a l'descobert una pell més fresca, suau i renovada.

L'argila s'ha vingut utilitzant des de molt antic per tractar múltiples afeccions. Les argiles de Soria Natural, han estat obtingudes en zones d'alta muntanya a diverses profunditats a la província de Soria, havent seva fina textura al seu origen natural i no a cap procés de mòlta mecànic. Aquestes argiles han estat processades mitjançant assecat natural a el sol, per la qual cosa són un producte altament terapèutic d'extraordinària puresa.

Ingredients:

Argila blanca natural 100%

Forma d'ús:

  • Ús intern: Es recomana prendre 1 culleradeta rasa de cafè en un got d'aigua mineral als matins i una altra a la nit.
  • Ús extern: Glopeigs bucals: Barrejar una cullerada sopera d'argila en mig litre d'aigua mineral calenta sense bullir.
  • Mascareta facial: S'aconsella posar una cullerada sopera d'argila blanca en un recipient adequat (no metàl·lic ni de plàstic) i afegir a poc a poc aigua o infusions, fins a obtenir la consistència desitjada. La mascareta ha de ser de consistència ferma una que no chorree, però tampoc s'ha de fer massa espessa. Aplicar sobre la cara i coll, evitant el contorn d'ulls i llavis, una fina capa, deixar que actuï uns 10 minuts i retirar amb aigua tèbia abans que s'assequi totalment. Posteriorment es pot aplicar una crema hidratant.

Presentació:

Envàs de 250 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda