Preu reduït! Argila Mediterrània Assolellada - Bellsolà - 1000 grams ******

Fabricante:

Bellsolá Bellsolá

Argila Mediterrània Assolellada - Bellsolà - 1000 grams

162935

Nou

Argila per a ús extern en envàs de 1000 grams.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

6,05€

IVA inclòs

6,30€ IVA inclòs

-4%

0,61 € / 100 g

Més informació

Argila Mediterrània Assolellada
Ús extern.

Les argiles tenen nombroses propietats, conegudes des de l'antiguitat, que afavoreixen la cura personal, tant facial com corporal. Bellsolà sotmet a l'argila a un procés d'assecat pel sol per exaltar aquestes propietats i mantenir així el cos en un estat òptim de benestar.

Aplicacions: L'argila Bellsolà està especialment indicada per a l'obtenció de pastes per a la cura del cos, tant facial, en la preparació de màscares de bellesa, com corporal, en la forma d'emplastres, cataplasmes o banys.

Utilització: En la preparació de la pasta d'argila utilitzar sempre un recipient de vidre, fusta, ceràmica o porcellana.

Dipositar l'argila en aquest recipient i afegir aigua freda, a temperatura ambient, o locions aquoses de plantes també fredes, sense deixar de remenar fins aconseguir la textura adequada per a l'ús al qual va a ser destinada.

Només en usos molt personalitzats serà convenient l'aplicació de l'argila en mascareta calent, i haurà de ser dirigit per un professional.

La durada de l'aplicació serà 15 o 20 minuts si la màscara és facial, i d'1 hora com a mínim si va destinada a ús corporal; encara que usada sobre esquena o articulacions és convenient perllongar l'aplicació durant tota la nit, cobrint l'argila aplicada amb un puny de cotó, i posteriorment un de llana, per produir reacció calòrica a la zona a tractar.

Presentació: Envàs de 1000 grams

Brand

Bellsolá, complements alimentosos, vitamines, minerals, plantes, olis vegetals per a massatges, locions i xampús naturals.


Bellsolá, productes naturals, autèntics i segurs


Laboratori Bellsolá va ser fundat en els anys 40 pel Dr. Domingo G. Bellsolá i la seva esposa Dra. Mª del Carmen Mora, a causa de la seva inquietud per la ciència, amb el propòsit de dedicar-lo a la recerca i desenvolupament de la Fitoteràpia.


En el seu laboratori s'investiga, desenvolupa i elaboren productes naturals per a ajudar a conservar la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda